Hadi bakalım tartışalım bu konuyu sasfghkkljfascvvzgjnssgh
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi bakalım tartışalım bu konuyu sasfghkkljfascvvzgjnssgh
Seçtigin kisi doğru insan ise kazanacağını çok şey var ama yanlış insan ise hayatın kararır
Eic icin tskrler canım 💖✨️
🧡
evlenenler yalnız kalmadı ve geceleri sabahları çok güzel uyandılar dsfds
Peki niye çoğu boşanıyor
erken evlendikleri için sıkılıyorlar :D Gençliğin de evleniyorlar sonra daha güzelini görünce ya aldatıyorlar ya boşanıyorlar
Akjsjajajsjsjs
gülme kız yalan mı sdfdsd libidolarından evleniyorlar sonra ya boşanıyorlar ya aldatıyorlar :D
Kaç yaşından sonra evlenmek lazım aksjaj
30 dan sonrası iyi tam oturmuş oluyor kafa yapısı libidon filan doya doya yap istediğini ondan sonra :D
Püuuu
yalan mı kız Napolyon sdfdsfds
Evlilik de bekarlık da tek başına bir kazanım ya da kayıp sebebi değildir. Önemli olan insanın kendi seçimleriyle huzuru bulabilmesidir. Sevgiyle kurulan bir yuva paylaşmanın güzelliğini katarken, yalnızlık da kişisel özgürlük ve keşif alanı sunabilir. İki yolun da kendine göre mucizeleri ve zorlukları var. Sen kendi hayat yolculuğunda şu an hangi tarafta daha huzurlu ve dengede hissediyorsun? 🌿💛🌸
Cevap
4Cevap
Evlenen bir pişman
Evlenmeyen bin pişman
Terazimin iki tarafıda lazım
Ben bekarım hiçbir şey kazanmadım yani evli olsaydım bence daha iyiydi en azından çocuğum olur orada ya sevdiğim bir kadın olurdu ne bileyim hayatı paylaşacağım bir sırdaşım güzel olurdu gibime geliyor tabii benim düşüncem bu
Sen daha iyisini bilirsin
Kimle evlendiğine göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?