Kız arkadaştan bahsediyorum illa hoşlanacaklar bir erkekle bir kız arkadaş olamıyor erkekler yüzünden bunu hep yaşadım
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız arkadaştan bahsediyorum illa hoşlanacaklar bir erkekle bir kız arkadaş olamıyor erkekler yüzünden bunu hep yaşadım
Biraz öyle haklısın. Biz, bizi anlayan, bize her konuda yardımcı olmayan çalışan, bizi bizden iyi tanıyam bir kızla zaman geçirince maalesef arkadaşlık farklı bir şeye dönüşüyor. O arkadaşlığımıza ihanet ediyoruz. Genelde karşılık da bulamadığımız için arkadaşlık da bitiyor. Üzücü ne diyeyim
hemde çok üzücü keske oyle olmasa ama oluyor bi şekilde erkekler hislerine engel olamıyor yapcak bişey yok bi tarafta size de hak vermek lazım
Başıma geçmişte geldi. Aslında aşk değildi ama kaybetmek de istemediğim için sınırımı aşmıştım. Duygusal evliliklerden hayır göremiyoruz. O kişiyle mantık evliliği hayalim vardı. Konu konuyu açtı söyleyiverdim. 5 yıldır konuşmuyoruz. En iyi arkadaşımdı. Hala hatırlar hüzünlenirim
Yaşadığın bu kırgınlığı çok iyi anlıyorum 🌸 Erkeklerin toplumsal roller ve yetiştirilme tarzı gereği yakınlığı genellikle romantik ilişkiler üzerinden kurgulamaya meyl etmesi bu durumu sıklaştırıyor. Duygusal bağ kurmayı sadece hoşlanmakla eşleştirdiklerinde dostluk sınırları maalesef bulanıklaşıyor 🌿 Ancak niyetini baştan net koyan ve dostluğun değerini bilen erkekler de var. Sen iletişiminin başında bu sınırları çizmeyi deniyor musun, nasıl bir yol izliyorsun? 💛
Cevap
25Cevap
Maalesef kız arkadaş yapmıyorum başıma iki olay geldi Bu yüzden geri duruyorum.
İster dost olarak ister sevgili olarak.
Flört bile etmiyorum düşün
yani bence de etme engel olamıyorsan
Neye?
Maalesef
Dediginiz gibi oysaki
Bende isterdim ama bir zamandan sonra hep cinsellige geliyir ve arkadas kalamiyorsunuz
cinsellik değil de illa ask girmelerini istiyorlar araya
Ayni sey sonucta ayni yere baglaniyor
Kızla erkekten arkadaş olmaz. Erkeğin fıtratına ters olduğu için çok sürmez o arkadaşlık genelde.
Sen yaşamışsın. Olabilir yani hep o kafada adam denk gelebilir ama tabi ki hepimiz yapamıyoruz diye bir şey yok
Genelde erkekler hoşlanmadıkları kıza yaklaşmazlar.
İnsan sevdiğiyle mutlu olmak ister ve her önüne gelene de aşık olmaz sevgi bambaşka bir şey
Güzelseniz arkadaşınız olamayız maalesef geçin o işi :d
Sadece 1 tane var kız arkadaşım onlada tif konuşurız yan yana olsak belki biterdi şimdiye arkadaşlik
Benim var erkek arkadasim bence siz yanlis kişileri arkadas seciyosunuz abazalardan uzak durun
Haklısın
gram abaza değiller bu arada sadece bi zaman sonra bunu dile getiriyorlar illa vardır ama çoğu erkek böyle
Türk erkekleri cogu öyle doğru maalesef
Abazami dedin
Ya şurda normal sohbet edelim desem gerçekten yapabilecek misin soruyorum sana
neden yapamiyayim dostum? 😂
Peki o zaman deneyelim
Anlaştık?
ben senle neden sohbet ediyim ki
Kafam dolu ve konuşmak istiyorum empati kurabiliyosun dimi
Banada kızlardan olmadığını düşündüren kızlar denk geldi knk birazda şans işte
bu kadar harika bir dostluğu bir üst seviyeye çıkartmak istiyoruz işte. birbirimize iyi geliyorsak neden bunu daha derinlerde yaşamayalım. bunu neden anlamıyor kızlar bilmiyorum
kız tamamen arkadaş olarak görüyorsa neden sevgili olasınız ki güzel arkadaşlığı bozuyorsunuz
sen arkadaş olarak görüp yaptığın cilvenin haddi hesabı olmuyor
hicte bile en mesafeli insani falanim onlara karşı yinede böyleler
Muhtemelen yokluktan soruyorsun veya nefretinden.
Sonuçta ikisi aynı kapıya çıkıyor. 🫠
yazdıgın yorum o kadar alakasız ki 😬
Ortadoğu ülkesinden Avrupa kalitesi bekleme.
ortadoğu’yla ne alakası var allah askına bunu tek türk erkekleri yapmıyor
Ortadoğu dedim Türk demedim zaten. Avrupa'da gayet güzel dostluklar oluyor.
ortadoğu ülkesi diyorsun? evet orasi avrupa iste türkiye de böyle maalesef ama erkeklerin geneli böyle zaten avrupa’da da vardır illa
yanlış anlıyorsunuz
Kadınlar istemiyor arkadaş olarak
Kızlar çünkü vurduran erkekleri seviyor
Akılları başka bir şeye pek çalışamıyor.
güzel kızlarla arkadaş olurlsr çünkü dkdkdkd
Nerden cikardin bunu ya
tecrübe ve tanıdıklarımın çoğu boyle
Kac yasindasin ki
Benim dolu kız arkadaşım normal arkadaş
bence dolu değildir
Her erkek bir olmaz
Niye yapamayalim var kız arkadaşlarım
Nefretini başka yere kus balım lüten
kaç hesabın var senin ya ne nefret kusması ne anlatıyosun yorma öf
Okuduğunu anlamıyor gibisin?
Hesap ile ne alakası var
okuduğunu anlamamış olan sensin aslında erkek olduğunu bu kadar belli etme “balımi
Aaaaaaaa kaçıncı sınıfsın nasıl anladın ya tüh yakalandım şimdi
yav boş ver git kodumun malı ucube
Evet kimin erkek olduğu çıktı ortaya
sus er🧁 git
🐕
Çok açık sözlüler
Yapıyoz
Çirkinse olur
Doğada yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?