Sosyal medya veya bu sitede tanımadığınız birisine mesaj atarak rahatsız etmek doğru bir hareket midir? Örneğin, gerçek hayatta bir kafede otururken yan masada oturan bir insana selam verip tanışabilir misin? Sanalda da aynı davranış sergilenmesi gerekmez mi?🤔
KızlarSoruyor'da tanımadığınız bir üyeye mesaj atmayı doğru buluyor musunuz?
Kimseye mesaj atmıyorum Kibarca atılan mesaja kibarca ret cevabı verilmesi gerektiğini düşünüyorum Kaba bir şekilde cevap verilmesini doğru bulmuyorum Mesaj atan kişi ısrar ederek devam ederse o zaman karşı tarafta tavrını değiştirebilir doğal olarak
Kibarca yapılan tanışma isteğini kaba şekilde reddetmek en kısa tabirle ayıp yani istemiyorsan hayır ilgilenmiyorum der geçersin, ister sosyal medya olsun ister gerçek hayat
Onun sorusuna denk geldim, inceledim. Hep bikinili gibi giydirilmiş kadın ve kendisini yapıyor. Konuşma baloncuğu ekliyor, tuhaf tuhaf muhabbetler dönüyor. Ama etkileşimi de gayet iyi sorularında. Benimkinde ne bir konuşma var ne de fotoğraf absürt.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimseye mesaj atmıyorum
Kibarca atılan mesaja kibarca ret cevabı verilmesi gerektiğini düşünüyorum
Kaba bir şekilde cevap verilmesini doğru bulmuyorum
Mesaj atan kişi ısrar ederek devam ederse o zaman karşı tarafta tavrını değiştirebilir doğal olarak
Kibarca yapılan tanışma isteğini kaba şekilde reddetmek en kısa tabirle ayıp yani istemiyorsan hayır ilgilenmiyorum der geçersin, ister sosyal medya olsun ister gerçek hayat
Misa beni niye engelledi şimdi? Tanışmak istedik, suç oldu.😃
Ayıp etmiş😅
Mesajımda yanlış bir şey var mı Allah aşkına yani. Herkesi aynı kefeye koyması hoş değildi bence. Sanki abazalık yaptık.🤦♂️
Kendi kaybetmiş boşver😶😶
Kırıldım açıkcası, Misa'nın böyle yapması üzdü beni.
len adım adım dolunay oluyon diye boşuna demedim geçen 🤦🏼♀️
Dolunay'ın yaptığı konuşma baloncukları ve koyduğu görsellerin onda biri bile yok benim sorularımda. @morburuntaataagaa
mesaj atmazsa tanışıklık nasıl olacak ya blod?
Çevresi yok mu? Hani okul, iş yeri veya kurs falan. Yakın mesafe dururken uzak mesafe n'alaka?
yine geldi n alaka sjshs hayır sen ilişki anlamında mi sordun ben mi soruyu anlamamisim la😅
Soruyu bir daha mı okusak bea.🤦♂️
görseli okumamisim okudum sjshsh
Dolunay'a benzetip durma. Allah aşkına onun gibi mi görsellerim yahu.
ok benzetmem açıklama yapacaktım üşendim
Onun sorusuna denk geldim, inceledim. Hep bikinili gibi giydirilmiş kadın ve kendisini yapıyor. Konuşma baloncuğu ekliyor, tuhaf tuhaf muhabbetler dönüyor. Ama etkileşimi de gayet iyi sorularında. Benimkinde ne bir konuşma var ne de fotoğraf absürt.
o saçmalıklarıyla eşdeğer tutmadım zaten o kadar da değil abartma görsel üzerinden dönen ironine değindim sadece
Soruya uygun görsel işte. Hani profilimdeki kişi "L" olunca onun animesindeki karakterlerle yapıyorum sadece.
tamam blodii istediğini yap daha karışmam naparsan yap hatta tubee bir şey demem gali shshs
😃😃
Tanımadığım hiçbir üyeye mesaj ya da takip isteği atmadım tanıdığım kişilere de aynı şekilde
Atmak istersem atarım. Kime ne...
Aynı sorunun farklı versiyonlarını daha kaç defa soracaksın?
Derken?
misa: savcılığa verildiniz iyi akşamlar
😂😂
Kimseye mesaj atmam, mesaj atılmasını da istemem
Hiç atmadım ama bana atan çok
Doğru bulmuyorum
Hayır