Sosyal medya veya bu sitede tanımadığınız birisine mesaj atarak rahatsız etmek doğru bir hareket midir? Örneğin, gerçek hayatta bir kafede otururken yan masada oturan bir insana selam verip tanışabilir misin? Sanalda da aynı davranış sergilenmesi gerekmez mi?🤔
KızlarSoruyor'da tanımadığınız bir üyeye mesaj atmayı doğru buluyor musunuz?
Kibarca yapılan tanışma isteğini kaba şekilde reddetmek en kısa tabirle ayıp yani istemiyorsan hayır ilgilenmiyorum der geçersin, ister sosyal medya olsun ister gerçek hayat
Kimseye mesaj atmıyorum Kibarca atılan mesaja kibarca ret cevabı verilmesi gerektiğini düşünüyorum Kaba bir şekilde cevap verilmesini doğru bulmuyorum Mesaj atan kişi ısrar ederek devam ederse o zaman karşı tarafta tavrını değiştirebilir doğal olarak
Onun sorusuna denk geldim, inceledim. Hep bikinili gibi giydirilmiş kadın ve kendisini yapıyor. Konuşma baloncuğu ekliyor, tuhaf tuhaf muhabbetler dönüyor. Ama etkileşimi de gayet iyi sorularında. Benimkinde ne bir konuşma var ne de fotoğraf absürt.
tanışmak icin mesaj atmiyorum ama atanlar cok oluyor, istemedigime direkt hic cevap vermiyorum ısrar eden olursa en fazla reddederim. reel de tanidigim kisilerde zaten gelip yanima direkt flortlesme baslatmiyor herkes ilk sosyal medyadan yuruyor sonra reelde daha da ileriye tasiniyor. eninde sonunda ayni hesap yani, sadece genclik boyledie belki bilmiyorum ama reel tanidigim kisilerde kafede disarda ayni ortamda bulunsak bile hep sosyal medyadan yuruyor. burasi bi arac ve cok normal bence