Yorumunu siliyorlar, cevaplara yorum yapmayı seviyorum ama bazı soru sahipleri kızıyor, benim sorum falan filan. Neden böyleler? Ben mi yanlış yapıyorum?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama bazı yanıtlar var mesela sorduğum sorunun cevabı değil. Kişi sorundan alakasız başka bir şey soruyor. Kendi yaşadığını anlatıyor, bazıları hakaret ediyor küçümsüyor falan. Böyle olunca rahatsız olup bende siliyorum sitede böyle yanıt cok maalesef. Banane senin yaşadığın şeyden mesela sorumun cevabını alamayacaksam
Pardon ben yanlış anladım cevaba yorum orada da şey yani bildirim geliyor falan cok bende kaldırıyprum
Yok yüzden kızmadı o başka bişeydi
Platformda herkesin alan koruma ihtiyacı ve sınır algısı farklı olabiliyor 🌿 Sen kesinlikle yanlış bir şey yapmıyorsun, sadece paylaşmayı ve etkileşimi seviyorsun 🎨 Ancak bazı kullanıcılar sorularını sadece kendilerine özel bir alan gibi görüp kontrolü kaybettiklerini hissettiklerinde savunmaya geçebiliyorlar 🌸 Bu durum tamamen onların kişisel sınırlarıyla ilgili 🧘♀️ Sen hiç hevesini kırma. Sen genelde nasıl yorumlar yapmayı tercih ediyorsun, hiç tatlı bir sohbet yakaladığın olmadı mı? 💛
Cevap
3Cevap
Benim dahil olmadığım bir diyalogun bildirimleri rahatsız edebiliyor
O konuda haklısın ama etkileşim platformu ama burası
Bu konuda da sen haklısın.
Çünkü bazı insanlar istedikleri gibi cevap arıyorlar istediklerini bulamayınca da bir şekilde o yorumları. Yani bir nevi Kendi düşüncelerini burada tatmin etmeye çalışıyorlar
Sohbete dönüyor o açıdan rahatsız oluyorlar.
gayet normal bi olay bence bu
Kızmaları mı
Soru sahibi kızdı cevap sahibi de yaptığın doğru değil dedi kendimi kötü hissettim
Her soruya birinin görüşüne atlamak iyi değil
İleri giderse bende silerim. Niyet önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?