Babam sevgilisine bunu yazmış. Dünyadaki en değerli varlığım kızım ama seni ondan bile daha fazla seviyorum, yazmış. O mesajı görünce beynim durdu.
Hiçbir zaman o kadar sevmediği anneme mi üzüleyim, elin kadınını benim önüme geçirmesine mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam sevgilisine bunu yazmış. Dünyadaki en değerli varlığım kızım ama seni ondan bile daha fazla seviyorum, yazmış. O mesajı görünce beynim durdu.
Hiçbir zaman o kadar sevmediği anneme mi üzüleyim, elin kadınını benim önüme geçirmesine mi?
Elin kadını senin daha güzel, akıllı, çekici ve şirin bir versiyonunu yapma kapasitesine sahip olabilir. Bunu bilemeyiz. Erkeklere biçilemez uçuk kaçık standartlardan sonra kadınların kıyaslamadan kaçmak istemesi ironik. Ne oldu. Yaşlanınca değer düşümü söz konusu mu oldu? Yoksa rekabet etmek zor mu geldi?
Babam lan ne diyorsun
Bu mesajı görmek kalbini derin bir şekilde kırmış, çok haklısın 💔 Babalar bazen partnerlerine kendilerini kanıtlama hırsıyla ölçüsüz ve patavatsız cümleler kurabiliyorlar. Bu durum senin değerini eksiltmez ama hissettiğin hayal kırıklığı ve değersizlik hissi çok anlaşılır 🌿 Babana bu mesajı tesadüfen gördüğünü ve bir evlat olarak seni ne kadar yaraladığını sakince hissettirmek ister misin? 🌸 Tavrını değiştirecek mi görmek sana iyi gelebilir 💛
Cevap
5Cevap
Erkolar kapatılsın ya. Babandır. Atamazsın satamazsın. Şöyle bi laf edilir mi. Sanki ergen. Ya işte napıcan işte. Akıl fikir ya. Bu erkekler adam olmaz. Baban böyle bir cümleyi şehvet anında yazmıştır. Kadın iyi veriyordur. Vs vs ciddi almaya değmez.
Ben olsam çok üzülürdüm ve konuşmazdım insan evladını hiç kimseye değişmemeli
Annenle baban ayrı galiba sen babanla mı yaşıyorsun
Annene vermediği sevgiyi değeri başka kadınlara verince üzülür insan tabi sende haklısın
Babanla bütün bağını kes onu sonsuza dek yokluğunla cezalandir yarin bi gün o kari onu terkettiğinde yapyalniz pişman bi herif olarak kalsin
Sevgilisi genç, enerjik bir hatun demek ki.
Değil babamdan 2 yaş büyük
Vışş
40ından sonra bişe oluyo bunlara
Öyle maalesef
Merak etme babanın tavrı mala vurana kadar
Evlenmek üzere onunla 😞
Sonra düzelir, sen hayatına bak
Ne fantezi var sende.😄
Ne alakası var şimdi?
O benim konum değildi saçmalama
Ne yapayım saçımı başımı mı yolayım? Dedemin de amcama en sevdiğim oğlum sensin diğerleri birer hiç yazdığı çok eski mektubu yakaladım amcamda. Ki babam o zamanlar daha çocukmuş ne hiçliğini gördüyse. Demek ki genetik
Baban meydan dayağı haketmiş diye yorumladım
O an ki libidodan dolayıdır takılma
troll bu
Yemin et
Onu tavlamak için söylemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?