Ben askerle evlenmek istiyorum ama bana hep kötü diyorlar, aldatıyorlar, zamanları az oluyor, ilgilenmiyorlar diye. Vazgeçmeli miyim sizce? Ben de öğretmenim bu arada.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor bir askerle evli olmak hele de içinde vatan millet sevgisi aşırı olan bir askerle evli olmak daha da zor. çünkü kendini görevine adarlar. aldatmaya gelince bu meslekle alakalı değildir.
Sevgili meslektaşım, başkalarının olumsuz tecrübeleri senin geleceğini belirlememeli 🌸 Meslekler insanları tek tip yapmaz, her ilişkinin dinamiği ve karakteri farklıdır 🌿 Asker eşi olmanın zorlukları kadar çok güzel gururları da var 🎨 Kendi değerlerin ve duyguların bu yolda sana en doğru rehber olacaktır 💛 Peki seni gerçekten korkutan şey başkalarının dedikleri mi, yoksa ilişkinin getirebileceği sorumluluklar mı? 🧘♀️
Cevap
7Cevap
bu nasil fantezi askerle evlenince nolucak ahhshshaha😂
Evet. Göreve giderler eve uğramazlar. Amaçları cinsellik olur sonra ciddi düşünmezler. Askerim ordan biliyorum
Karar sizin tabi ama tanışmak isterim sizinle asker değilim ama öğretmen eşim olsun isterim. Ciddi olaral kabul ederseniz
Evet doğru demişler asker olmaz
Olabilir bak mantıklı 😅
Sen şimdi öğretmen mısın
Evet
uniforma fantezin mi var kiz
Biraz 🤣🤣
yenur omega 5
Misss🤣🤣🤣❤️
Asker ne alaka ne özelliği var ki
Seviyorum o yüzden
Her askeri filmlerde gördüğünüz şekilde operasyona gidiyor sanmayın onlar filmlerde olur havalı havalı şekil yaparlar
Bende gümrük memuruyum benimle evlen
Maaşları birleştirelim
Baz geç askeri napican al mühendis dontor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?