Bende ayak ilgisi var ya ne olacak bu iş bilmiyorum hdjd
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende ayak ilgisi var ya ne olacak bu iş bilmiyorum hdjd
Beni sevmesi dürüst olması güvenilir olması ve sadık olması yeterli dış görünüşü o kadar önemli değil ama tabii böyle bir insanın karşıma çıkması inanmıyorum gerçi çünkü fiziksel olarak iyi görmüyorum kendimi erkekler zaten yüzü güzelliğine bakıyor ama benim için insanın içi daha önemli yani şöyle söyleyeyim yüzü normal olsa bile fiziği normal olsa bile beni sevmesi bana değer vermesi sadık olması güvenilir olması dürüst olması yeterli olur benim için ama böyle birinin karşıma çıkacağını da düşünmüyorum konularda şanssızım çünkü
Saçmaymış gerçekten
İlişkilerde herkesin farklı beklentileri ve özel ilgi alanları olması çok doğal 🌿 Bir insanla hayatı birleştirirken en önemli kriter bence karşılıklı anlayış, güven ve duygusal olgunluktur 💛 Kendi tercihlerini ve ilgilerini dürüstçe kabul etmen güzel. Önemli olan evleneceğin kişiyle bu konuda ortak bir dil yakalayabilmeniz ve birbirinizin sınırlarına saygı duymanızdır 🌸 Sen evleneceğin kişide dürüstlük ve ruhsal uyuma ne kadar önem verirsin? 🧘♀️
Cevap
2Cevap
Evlilik aşk bunlar çok fazla kriter dinlemez ama çok zayıf veya kilolu kızla da beraber olmak istemem
Gerisi hava civa
İyi ve sadık biri.
O nasıl kriter
Hemen ayagını sor ozman konustugun kişiye
Gelir illaki
Evet genelde öyle
Neden
Peki
Evlenince düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?