Sağ olsunlar tam uyumak üzereyken gecenin 12'si 10 kişi karşı binanın önünde bağıra çağıra konuşuyordu uyardım. Sesler 9. kata geliyor. Sonrasında düğün konvoyu korna çala çala geldi. Yolu kapattılar bir sürü insan. Çıktım gecenin 12'si korna mı çalınır ne yapıyorsunuz uyumaya çalışıyoruz burada diyorum. Adam çıkmış ne var lan iki korna çaldık diyor. Polisi arıyorum o zaman diyorum. İstediğin yeri ara diyor. Aradım bu arada hemen geldiler şaşırdım. Çıktım özellikle izliyorum onu diyen çocuk yukarı bakıp kafa sallıyor. Herkes bir uyumlu durumu izah edip teşekkür ederiz memur bey vs diyor. Bizim komşulardan sevdiğim bir abimi görmesem aşağı inip çektiğim videoları gösterip durumu anlatacaktım gelen ekibe.
Uykumun kaçtığıyla kaldım. Şimdi diyorum normali bu da, ben mi anormalim 🤔 kendimi sorgulamaya başladım nedense 🤔

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mal oldukları için.
Şimdi de apar topar basıp kaçtı geri kalan 3 araba ne işler döndüyor belli değil ya 🤣
ya değil o a. yav
İnat ettim aq aq yazdim 🤣
Ben anladım tamam 🤣
Görgüsüz insana bir şey anlatamazsın, haklı olsan bile, cahil yine cahildir bildiyini sayar.
Anlatılamayacagi için polisi aradım zaten
Hastalık oda virüs gibi yayıldı zaten doğru dürüst çift görmedim şahsen yazık der geçerim neye yarar
Ben anlamıyorum da yaptığı şey normal bir şeymiş gibi de ters davranıyor. Dersin ki abi kusura bakma haklısın dersin o da yok. Polis gelince ama işin rengi değişiyor. Birinde sokağı kapatmışlar evime yolu uzatarak gitmek zorunda kaldım.
Hastalık başka adı yok ne edep ne ahlâk kaldı
Hastalık degil de kişilik bu. Başkalarına saygı yok ama aynı şeyi ben gidip adamın evinin önünde yapsam yumruk yumruğa girmiştik
O kadarmı hasas ya
9 kata gelen sesten ben rahatsız olduysam 1. Kattaki sesi sen düşün.
Oooo kötü olmuş giriş şeydin ya davet iyemi bekledin😅
Seni tutan karın mi oldu
Ana baci karıştılmadigi sürece fiziki kavgaya girmem ben. Hakliyken haksız konuma niye düşeyim. Polis geldi lafını yuttu yukarıya bakıp kafa salladı. Aşağı inip polisle konuşacaktım. O nedenle videoya özellikle çektim polis geç gelir geldiklerinde göstereyim diye ama gelmeleri en fazla 5 dk sürmüştür. İnmedim o da arada tanıdık olduğunu görünce ondan dolayı. o da sonradan geldi zaten
Durum kötü ymüş ne iş ya kafayı yiyen ne insan varmış
Polis gelince ne oldu?
Ne olacak şikayet var hakkınızda dedi. Adamlar da yolu kapatmadık 5 dk oldu vs dediler. Korna çaldık ettik demediler tabi dediğim gibi sevdiğim bir abimi gördüm ondan inmedim yoksa videoları gösterecektim yaptıkları gürültünün vs. Yarın denk gelirsem onla konuşacağım.
mutsuzluktan mutlu oluyoruz
Sadistlik var diyorsun 🤔
e tabi sado mado
Mado dondurmacı değil mi 🤔
olabilirr