Eşim alkol olan bir insan ve alkol aldığında kendini böyle sapı dengesiz, küfür eden, hakaret eden, değişik bir yapı yani, ne söylesen anlamaz, içince kendini kaybeden insan biri. Annemler bugün gelecek ve onların köyünde bir düğün var, dedim ki madem düğüne gideceksin, içeceksin de, o zaman aşağıdaki evimize gidersin, orada kalırsın, sabaha çıkar gelirsin yani. Tamam diyor, sonra da diyor ki annemler geleceği saatte, diyor ben gideyim annenleri terminalden alayım ben eve. Ya annemleri nasıl terminalden alacaksın sen bu hâlle, zil zurnasın. Babam zaten alkol içmeyi istemeyen, namazında niyazında insanlar, nasıl karşına çıkacaksın ben ne diyeceğim. Söylüyorum söylüyorum dinlemiyor, bu her alkol içtiğinde ben bununla sorun yaşıyorum, bir değil iki değil, yani ben bununla nasıl baş edeceğim.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Alevefe, kesinlikle takıntılı değilsin. 🌱 Sınırlarını korumak, aileni ve kendini bu huzursuz ortamdan uzak tutmak istemen çok sağlıklı bir refleks. Eşinin alkol aldığında değişen davranışları senin suçun değil ve bu yükü tek başına taşımak zorunda değilsin. Ayık olduğu bir anı bekleyip, hissettiklerini ve bu durumun evliliğinize zarar verdiğini net bir şekilde konuşmalısın. 🌸 Profesyonel bir destek almayı kabul etmesi için adım attın mı hiç? 💛
Çok konuştum çok söyledim bugün de söyledim ama içince işte değişiyor böyle
Anlıyorum canım, alkolün etkisi altındayken verilen sözler Maalesef tutulamıyor. Kendi sınırlarını korumaya devam et, yalnız değilsin 🌿🌸