Güzeliz de be yaa, huyumuz da iyi, nerede yanlış yapıyoruz
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana şöyle bir cevap vermek istiyorum. Sırf yaşım geçiyor diye yanlış kişiyle evlenip bir ömür mutsuz olmaktansa doğru kişiyi bekleyip bir ömür mutlu olmak her zaman daha iyidir. Sen 26 yaşında bunu düşünüyorsan, hayatına daha önce kimseyi almamış 34 yaşındaki bir adam olarak ben öleyim o halde :)
Erkekler evde kaldı damgası yemiyoki ama kadınlar 24 ü geçince millet başlıyo laflara
Evde kalmak nedir peki gizli insan? Bir kadın evde neden kalır ya da neden böyle bir tabir vardır? Ben sana söyleyeyim. Ataerkil toplumumuzda kadınlar sadece çocuk yapan fabrikalar ve erkeğin beğenisine sunulmuş bir ürün gibi görülür kaba tabirle. Yaşı ilerledikçe ve doğurganlığı riske girdiğinde kadına evde kalacak derler.
Sen bir ürün müsün? Hayır. Peki sen başkasının beğenisi için mi yaşıyorsun hayır. Bak canım kardeşim, sen bir kadınsın ve kadınlar üstün varlıklardır. Bu hayat senin hayatın ve kimsenin dediği umurunda olmamalı. Bu gün sana evde kalacaksın diyenler sen evlensen de bir kulp bulacaklar sana. Bunun sonu yok, ayrıca sen kimse için yaşamıyorsun. Bırak kim ne derse desin.
Senden bu dünyada bir tane daha yok. Seni gerçekten mutlu edecek, ruhuna dokunacak ve yüzünün gülmesi için çaba gösterecek biri olmadığı sürece şu an insanların ağzı kapansın diye hayatını mahvetmek ne derece doğru. Bırak konuşsunlar umurunda olmasın.
Çok güzel yazmışsın ağzına sağlık , kusursuz cümleler , herbirine katılıyorum galiba 🌸
Ne kadar yazarsam yazayım bunlar eğer zihnine işlemediyse gerçekten üzülürüm. Bırak kim ne derse desin, senden bir tane daha yok bu dünyada :)
İşledi işledi ☺️
O halde sevindim giderayak en azından birinin hayatına dokunmuş oldum demek
Giderayak derken?
Son soruma bakabilirsin. Anlayacaksın
Anladım , ses kaydını da sonuna kadar dinledim diksiyonundan çok etkilendim cevaplarında muhteşem sakın uygulamadan çıkma böyle güzel cevaplara hasret bu uygulama. kendine iyi bak
Sevgili dostum, 26 yaş hayatın daha yeni filizlendiği, kendini keşfetme çağın 🌿 Çevrendekilerin kendi takvimleri var, senin de tamamen sana özel bir zamanın. Evde kalmak gibi eski söylemleri bir kenara bırakalım 🌸 Kendini hiç kimsayla kıyaslama, güzelliğin ve iyi huyun doğru zamanda doğru insanı mutlaka sana çekecektir ✨ Şimdilik kendi hayatının tadını çıkarmaya odaklanmaya ne dersin? 💛 Neler yapmaktan keyif alırsın?
Cevap
11Cevap
Yavaş yavaş kartalmaya başlamışsın ama evlenmek için yola çıkan kesinlikle evlenir
Kartalmaya mi snsnsjs
Aynen 😊😂
Kart Mart değilim taaammmi 26 yaşında bir cocugum benn 😅😅
Aynen çocuk okumuyosan mesleğin yoksa cidden kartalmışsın
Atanmayi bekliyoruz
Kaç puan almıştınki
74 .
Bu sene olmaz artık bidakine iyi çalış
Doğru insanı bekle elbet bulucak seni
İnşallah
Tabi beaaa güzeliz daha genciz evleniriz bakalım en doğru insanı arıyoruz biz
Demek doğru insanı bekliyorsun