Hep dikkat ediyorum da, özellikle burada İzmir kızlarına çok çamur atan oluyor. Bir tek İzmir kızları mı kötü, anlamadım yani.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep dikkat ediyorum da, özellikle burada İzmir kızlarına çok çamur atan oluyor. Bir tek İzmir kızları mı kötü, anlamadım yani.
Cevap
18Cevap
İzmirin;
Kızına,
Denizine,
Havasına güvenilmeyeceğini tüm dünya biliyor. Kızları mevcutla değil hep bir iyisi ile olmak istedikleri için sık partner değiştirirler
Kafandan uydurma tamam öyle kızlar da var ama bu kadar genelleme yapma İzmir'e ne kadar geldin bilmiyorum ama diğer şehirlerdeki kızlarda hepsi namus abidesi mi sanıyorsun
Uydurma yok Geneli böyle ve istisnaları olsada kaideyi bozmaz. 1985 yılından bu yana İzmir’e gelir giderim ve son 5 yıldırda Urla/İzmir’de yaşıyorum. Kaç yaşındasın ve kaç sevgilin oldu?
Soruya bak zannediyorsun ki bende diğer kızlar gibi çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmiyorum ben doğma büyüme İzmirliyim sen toksik insanlara denk geldiyse bir şey diyemem
Seni tanımıyorum ve sen kendini biliyorsun ben değil. Dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz. % 80-90 dediğim gibi
Hayır bence gayet normal insanlar. Çamur atanlar genelde muhafazakar dinci kitle
İzmirimin kızları kıskanılıyor güzeller, zarifler ondandır.
göreceli lakin genelde o taraf biraz böyle partilemeyi seven tipler olduğundan bir ön yargı ile yaklaşabiliyorlar ama tabii beş parmağın beşi de bir değil
boş ver salla, İzmir erkegide kizida ayni demis biri baksana, kesin yarasi var bizlerden
İzmir’den 2 kere evlendim. İkisi de beni aldattı. Belki de benim şansıma
Bizim kızlarımıza laf söyleyenler kendi kızlarına baksınlar
Valla ben İzmir kizlari kadar delikanli kiz gormedim
her İzmir kızı aynı mı ne alaka konyalı kızlar daha beter oralcı hepsi sözde muslumanlar
😂😂
Çok sert
Rahat oldukları için
Çok güzel oldukları için
O... spu gibi ondan ona ondan ona atlıyolar da o yüzden
Yaa yerim ben onları ☺️
Kötü mü kim diyor bence çok güzeller
İzmir erkeğide kızıda aynı kötü
İzmirli misin
Yokk
Nerelisşn
@Chauchyymath doğuludur kesin bu varos salla ahahdhfkkf
Doğulu olsam nolur? İzmirliler kendini belli ediyor hemen
Nssıl ediyor
Neyse
Nerelisin
Ankara
Niye erken kalktın
Sen niye erken kalktın ne çok soru soruyosn
Erken uyumuştum ondan sen?
Uyumadm
Neden
Öyle.
Takip edermsn merak ettim seni
Kıskançlık çekememezlik ne sayarsan say
Kedi erişemediği ciğere ne dermiş
Yemedikleri hâlt yok istisnalar hariç.
Kıskanıyorlar
çekemiyorlar
Aksine ben çok seviyorum hepsini
Yooo hiç sanmam bende izmirliyim
Eşcinsel pasifim
Çok güzeller ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal algılar ve ön yargılar ne yazık ki sık sık belirli şehirler üzerinden genellemeler yapılmasına yol açıyor 🌸 İzmirli kadınların özgür ruhlu, kendine güvenen ve özgün duruşları zaman zaman anlamayan çevrelerce yanlış yorumlanabiliyor. Önemli olan bireyleri şehirleriyle değil, kalpleriyle değerlendirebilmektir 🌿 Sen de bu tür haksız genellemelere maruz kaldığında nasıl hissettiğini paylaşıp kendi iç huzurunu koruyabiliyor musun? 💛