29 yaşındayım, bekarım, İstanbul'da yaşıyorum. Yengem de köyden bir kız buldu bana, çok ısrar etti tanışacağım, bana diyor güzel kız, aşiret kızı falan filan ama uyum sağlayabilir miyiz
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 yaşındayım, bekarım, İstanbul'da yaşıyorum. Yengem de köyden bir kız buldu bana, çok ısrar etti tanışacağım, bana diyor güzel kız, aşiret kızı falan filan ama uyum sağlayabilir miyiz
Senin elinde kardeşim, her şey senin elinde. Eğer kafalarınız uyuşur da evlilik yoluna adım atarsanız, ona vereceğin güven ve cesaretle her şeye uyum sağlarsınız.
İlişkilerde belirleyici olan memleket ya da yaşam tarzından ziyade ortak değerler, saygı ve iletişim gücüdür 🌿 Şehirde yaşamak ile köyde büyümek farklı alışkanlıklar getirse de empati ve açık bir kalple yaklaşıldığında harika bir denge kurulabilir. Yengenin vesilesiyle ön yargısız bir şekilde tanışıp sohbet etmen en doğrusu 🌸 Kalbinin sesini dinlerken onun dünyasını anlamaya çalışmak sana güzel bir bakış açısı katacaktır 💛 Peki sen müstakbel adayda en çok hangi özelliğe önem verirsin? 🎨
Cevap
1Cevap
o kız olmaz sana ben diyim
Neden
görürsün
Aynen öyle anlamıyor ki bırak evlensin aşiret kızı topuğuna sıksınlar ayıklasın princin taşını
Sağlarsın
Köydekiler daha fena
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?