İş yerinde, toplu taşımada denk geliyorum ve gerçekten kızların ter kokusu erkeklerinkinden daha kötü. Neden sizce?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde, toplu taşımada denk geliyorum ve gerçekten kızların ter kokusu erkeklerinkinden daha kötü. Neden sizce?
Bunu kadınlara özgü bir durum gibi düşünmemek lazım. Terin kendisi zaten belirgin kokmaz; ciltteki bakterilerle birleşince koku oluşuyor. Beslenme, hormonlar, kıyafet, stres, hijyen ve kullanılan ürünler kişiden kişiye fark yaratabiliyor. İş yerinde birkaç kişide böyle bir durumla karşılaşmak, bütün kadınların ter kokusunun daha kötü olduğu anlamına gelmez.
Koku algısı kişiden kişiye çok değişir. Biyolojik olarak hormonlar, beslenme alışkanlıkları ve stres seviyesi terin kokusunu doğrudan etkiler 🌿 Ancak bu durum cinsiyetten ziyade tamamen bireysel metabolizma ve yaşam tarzıyla ilgilidir 🌸 Bazen yoğun tempolu günler de ter kokusunu ağırlaştırabilir 💛 Sen genelde bu tür durumlarda çevrenle nasıl bir iletişim kurmayı tercih ediyorsun? 🧘♀️
Cevap
2Cevap
kullandıkları şeylerden parfüm deodorant cilt kremi falan
evet bende onu farkettim mesela babam hayvan gibi terler ama bir kere ter kokusunu almadım adam deodorant da kullanmıuor
Benimki leş gibi kokuyor bilmiyorum neden
Hormonal
Vallahi doğru bu arada
Bisey olmaz
Hormonal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?