Son zamanlarda hem reelde hem de sosyal medyada adım attığım erkekler tarafından reddedildim. Aslında ilk başta hepsi ilgiliydi, genelde yaşımdan dolayı ya da yaşadığım şehirden dolayı istenmedim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reddedilmiş olman sende sorun olduğu anlamına gelmez. Birçok sebebi olabilir mesela yazdığın erkekler uzak mesafe ilişkisi istemiyor olabilir hele ki mesafe de ciddi uzaksa doğal olarak yanaşmazlar bu duruma hani sevgiliyken biraz zaman geçtikten sonra iki taraftan birisi başka şehre gitmiş olsa bu tip durumlarda ciddi emek olduğu için ilişki bir şekilde sürdürülebiliyor ama daha yeni bu tip bir şeye adım atmayı çoğu kişi istemez zaten seninde çok sıcak bakmıyor olman lazım.
Bir diğer sebep kafanız uyuşmuyordur o kişilerle bunun çeşitli sebebi olabilir yaş, hayat tarzı, hobiler vs vs.
Dış görünüşünü beğenmiyor da olabilirler ama bu senin kötü göründüğün anlamına gelmez sonuçta herkes herkesi beğenmek zorunda değil, tarzı farklı olabilir.
Eig için teşekkürler.
Reddedilmenin bir çok sebebi var tatlım, bende defalarca reddedildim iyi bilirim o duyguyu ama sorun etme, zamanla bunu yönetmeyi öğreniyorsun.
Yaşadığın bu durum seni asla yetersiz veya kusurlu hissettirmesin 🌿 Bazen adımlarımız yanlış zamanlara, uzak mesafelere veya henüz ne istediğini bilmeyen kişilere denk gelebilir. Redd edilmek senin değerini eksiltmez, sadece doğru eşleşme olmadığını gösterir 🌸 İnsanların kendi hayat koşulları ve şehir engelleri tamamen onların sınırlarıyla ilgilidir 🎨 Kendine yüklenmeyi bırakıp özşefkat göstermeye ne dersin? Peki, bu süreçte kendi değerini başkalarının tepkilerinden bağımsız koruyabiliyor musun 💛
Cevap
15Cevap
Hayır bir kadın veya erkek illa karşı cins tarafından beğenilmek zorunda değil bu tarz şeyleri zorunluluktan çıkarıp hiç mi olmaz ya demeyip ben güzelim sadece insanların kafasındaki o mükemmel güzellik algısına uymuyorum ama bu beni çirkin yapmıyor demeniz lazım
Bunun sebebinin yaş (18'den küçük değilsen tabii) veya şehirden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Şahsen konuştuğum insanlar arasında biriyle konuşmamı kesiyor veya o kişiyi reddediyorsam bunun dört sebebi olur sadece :
Olgun ve kendine saygısı olan biri değildir
Bencil ve aşırı nazlı, tripli biridir
Yılışık ve ne istediğini bilmeyen şimarık biridir
Herkesin içinde bir çocuk olsa da yaşına yakıştığı kadar çocuk olamamasıdır
Bunların hiç biri bende yok ki. Ayrıca ayrılık mesajları genelde yaş oldu ya da mesafe
Mesafelerin bir önemi yok bu bir bahane. Yaş konusunu bilemem elbet 18'den küçüksen eğer
İlgi gösterip reddetmek, hem de yaş veya başka şehir yüzünden? Özgüvensizlermiş boş ver
Hepsinin ki özgüven meselesi değildir eminim ki...
Emin ol öyledir, günümüz erkeklerinin içi boş ve yüzeysel
Yaşadığın şehir ne alaka yaşın ne alaka Türkiye burası nefes alsın yeter diyen erkek çok sana mı denk gelmemiş anlıyamadım
Niye ona buna adım atıyorsun hayatında hiçbir erkeğe ilk adımı ben atmadım
Hoşlandığım kişilere atıyorum sadece. Sorun ilk adımı kim attığı değil. Devamında olanlar
Hayır sorun tam olarak ilk adımı senin atmanda kimseye adım atma bırak onlar sana atsin
yaşın ve yaşadığın yer neresi ki Acep
28 tokat
Yaşın kaç hangi şehirde yaşıyorsun engel oluyor
28 tokat
Konuştuğum kişiler ya burada yaşamıyor ya da başka şehire gidiyor. Ve yaş olarak benden 5-6 yaş küçük
Bence çok sik bir şeyler vardır
Nerde yasiuosun yaş kac
Tokat da olduğun içindir
yani görmeden bişi diemicem
Ne olacaktı hep beğenilmez demi
Bir sebebi var mutlaka
Yaş kaç ki?
28 yaş
Yaşın çok iyiymiş. Kadının en güzel zamanları. Senden küçük müydü konuştukların?
Evet 5 6 yaş küçüklerdi
O zaman normaldir. Bizler pek kendimizden büyük kadınları tercih etmeyiz :)
Sende var bi bo. K
Ne gibi
Bilmem
Tiple alakalıdır
Dış görünüşümü beğeniyorlar
Olur mu böyle bisey. Ben karşıdan ilgi görmediğim birine adım atmadım. Ayrıca adım attıktan sonra onlar geri dönüş yaptılar. Beğenildiğimi biliyorum
tek derdin bu olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar