Çok seviye olması lazım ya da adamın gay olması ya da kızın adamın çirkin olması lazım katılıyorum:))
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok seviye olması lazım ya da adamın gay olması ya da kızın adamın çirkin olması lazım katılıyorum:))
Cevap
12Cevap
Kadının bu konuda kararlılığına bağlı.
Çünkü bir adam karşı cinse ilk dakika arkadaş o olarak bakıyorsa değişmez.
(Adı konulmuş yani ağzından evet arkadaşız dediyse.)
Konu bitmiştir.
Ancak konu kadın için çok başka.
Nedeni ise sürekli ve hızlı şekilde duygu durum değişikliği yaşayan kadındır.
Erkeğin kadına yaptığı arkadaşça bir jest bile kadının içine acaba bunu bu nedenle yapmış olabilir düşüncesine getirir , çoğu zaman.
Hele ki bunu kadın bunu hem cinsine soruyorsa konu bambaşka noktaya bile varabilir.
O nedenle kadın karşında net ve keskin doğruları olan birini görmek istediğini çoğu zaman dile getirse bile afallar.
Çünkü kendi gibi düşünmeyen birine alışık değildir.
O yüzden prenss erkek yaratılması isteği bu noktada açığa çıkıyor.
Kendini insan tanımında olduğu inancında olan birey ilk önce ne istediğini bilmeli.
İlk dakika nasıl ise son dakikada aynı olmalı.
Böyle insanlar elbette arkadaş olabilir.
Ancak tüm düşünce , karar ve tercihlerini tek başına verebilirse buna sahip olabilir.
Aksi halde arkadaş olarak başladığınız yolda benim gibi bir anda senden hoşlanıyorum mesajı ile karşı karşıya kalırsınız.
Ben öyle bakmıyorum dediğimde de sanki karşımdaki kişinin duygusunu hiç saydığım inanılır.
Bunu bir erkek kadına yaptığında kadın nasıl haklı olabiliyorsa erkeğin haklı olması gözardı ediliyor.
Son olarak.
Bir insanla arkadaş olarak başladığınız ilişki de sevgili olursanız , hiç tanımadığınız ortaya çıkar.
Ancak sevgili olduğunuz da aynı zamanda arkadaş olabilirseniz işte o zaman çok sağlam yıkılmayan bir iletişimde olursunuz.
Herkes gibi ağzına sakız etmeyen bir adama önyargılı davranmayıp izin verirseniz sevmek nasıl olur görürsünüz.
Hiçbir erkek ve kadın arkadaş olamaz. Bir tarafın duyguları kayabilir ve vakit geçirdikçe gelişir bu hisler. Haliyle daha sonra bu duyguların yerini aşk almasından dolayı arkadaşlığa zarar getirecek yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. O yüzden kadın ve erkeğin arkadaş olma muhabbeti zordur.
iki tarafta arkadaşlık sınırlarında kalırsa evet ama bir taraf arkadaşlık sınırından çıkarsa değil.
Kalabilir neden olmasın. Her iki tarafta normal olduktan sonra arkadaş olabilir.
Erkek gay olsa da olmuyor kadınlar bir erkekle arkadaş
iki tarafta evli ise belki ama her durumda tehlike hele birde kişiyi engelleyen durduran İlahi bir emir ve yasak yoksa artık kim kime dum duma
Hayır knk biri var aramızda 10 yaş var benden büyük isteği olunca o bana yanaşıyor benim isteğim olunca ben ona yanaşıyorum ama lafa gelince abla kardeşiz
Evet mümkün
İmkansız
Bence kalır
Kalamaz
Kalabilir bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın ve erkek kesinlikle harika birer dost olabilir 🌿 Bu durum tamamen tarafların sınırlarına, duygusal olgunluğuna ve niyetlerine bağlıdır. Fiziksel çekim veya görünüş şart değildir; karşılıklı saygı ve dürüstlük sağlandıktan sonra bu bağ son derece güçlü kalır 🌸 Hayatımda bu dostluğu yıllardır kırmadan sürdüren harika insanlara şahit oldum 🎨 Sen hiç sadece entelektüel ve ruhsal boyutta kalan, romantizme dönüşmeyen derin bir erkek dostluğu deneyimledin mi? 💛