Nişanlanacağım ama kaynanam, eski ev ve eşya muhabbeti yüzünden neden bu kadar kaygı ve stres yaşıyorum?

Nişanlanacağım kaynanama çok ısınamadım, sıcakkanlı hiç gelmedi bana, babasını çok sevdim ama annesi çok sinsi geldi bana. Bugün konuştuk, eksiğimi sordu, iyi güzel sağ olsun dedim. Ardından, sizin kararınız ama eşya alınacağı zaman ev için bilmem, bibloya, süse gerek yok, çok fazla gereksiz bir şey alınmasın dedi ve zaten alınacak temel eşyalar alınır ama çok fazla gereksiz şeylere gerek yok dedi. Konsol gereksizmiş ve sürekli Vestel Vestel deyip durdu, sinirimi bozdu. Sevgilim bekar evinde, onun evi çok eski, niye ki, kirası uygun diye oraya geçin dedi ve o ev eski eşyalar dolu, o evin kendi eşyaları, onları da bir odasına koyun dedi. Sevgilimle konuştuk, ilk de yapılacak içi dedi ama adam hayatta yapmaz içini, ben de istemediğimi söyledim. Üst komşuları Suriyeli, kendisi sürekli yukarı çıkıp kavga edip duruyordu çok ses yapıyorlar diye. Allahtan sevgilim onlara uyan biri değil, istediğin olsun diyor ama sürekli stres yapıyorum, saçlarım aşırı dökülüyor, kaygı çok fazla, aşırı etkileniyorum.

Nişanlanacağım ama kaynanam, eski ev ve eşya muhabbeti yüzünden neden bu kadar kaygı ve stres yaşıyorum?