şu an o kadar kötüyüm ki yani anlatmak mümkün değil eşimin mallıkları beni bitirdi kendisi biz nişanlıyken yaklaşık 5 yıl önce ehliyetini alkolden kaptırdı evlendik çocuğumuz oldu yine 2. ye aynı şekilde ve bunda da mahkemeye çıktı alkollü olup insan canına zarar verebilirdi diye hem mahkeme hem trafik ceza kesti ve taksitleri de geçen aylarda bitmişti ki sürpriz eşim 2 gün önce yeniden işyerinin motoruyla markete giderken yakalanmış ve bize ne kadar girdi sizce 200 bin TL ve bununla da kalmayacakmış bir ay içinde ödemezsek üzerimize ne varsa alınacakmış icra başlayacakmış bir ay içinde de o parayı bulmamız imkansız sağdan soldan borç istiyor herkes illallah etmiş durumda babası milyoner ama bıkma durumda bir TL bile vermek istemiyor annesi de ayrı zaten kendini geçindiriyor toplayabilsek en fazla 100 bulabiliyoruz gerisi yok ve yine bir Bingo benim ehliyetim var arkadaşlar eşimi her yere ben götürebiliyorum ve o gün kendisi ehliyeti var gibi motor sürmek istemiş neyse sinirlerim çok bozuk yaşama hevesim kalmadı desem ki eşim bunu ödeyecek artık parasını biriktirecek emin değilim çünkü hep aynıları oluyor ayrılsam çocuğum var borçlandı bıraktı gitti diyecekler ama benim yaşadığımı ben biliyorum ve hâlâ günde 5-6 bira içer para biriktirmek yerine napacağımı şaşırdım sizce boşanmak istemekte haklı mıyım ne yapıcam normalde de çok sinirli aksi bir adam anlaşması zor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar