Ben şahsen bana el kaldırdı, yumruk atacaktı, kendimi geriye attım. Nişanlım hayretten benden önce nişanlı kuzeniyle sevgili olmuş ve bana diyor ki beni kullandı, nişanı atmak için.
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Nişanlanmadım, sözlendim. Daha 3 günlük sözlüyken başkasını seviyorum onunla evlencem diyip gitti.
Ondan hayir gelmezzz
Bana gelmedi. Gittiği kişiyle de bişe olmadı. Sonradan evlendi, 2 çocuğu oldu. Gayet mutluydu en son gördüğümde. Olan bana oldu.
Cok iyi yapmışsın nişanı atarak
Daha atmadım ama ailem diyo çocuk cok beyfendi agir başlı sana iyi davranır diyor geçmişte kaldi şimdiye odaklan diyor ben atmak istesemde ailem izin vermiyor
At ya bence. dikkatli ol ayrıca
Ama şu an bir hata yapmasını beklemem lazım bana dedilerki altin yapicaz diger gelinlere ne takıldıysa o olsun istedim simdi altin yapmayalım evimiz. Var onu size verelim diyo
İşte burada karsr senin. Detsylı konuşalım bence
Pusuda mı bekleyeceksin
Hata yapmasını bekliyorum
Aynen öylee nişan yapicaz dediler bana okadar hayal kurdurdular son gum Nisan hakkında konuşalım dediler bize geldiler baktim eltime nişanlım fısıldıyor birden eltim dedi kız evine düşer Nisan kız yapacak felan baktim hemen ardından kaynanamda biz kıyamadık söylemeye üzülmesin diye ama boyle dedi bende dedim kalsın ozamaan cok sey var anlatsam destan olur
4 aydır nişanlıyım neler çektim anlatamam. 17 yaşındayım, severek nişanlandım ama nişanlım beni kendisinden iğrendirdi. Geçmişte teyzesinin kızıyla gizli bir ilişkisi varmış, kız apar topar evlendirilip yurt dışına gönderilmiş ve kızın nisanli oldugunu bile bile onunla sevgoli olmus 1 yil kız evlenene kadar ve bana diyorki ben ondan kurtulmakicin konuştum evlenene kadar ses etmedim. Bunlar yetmez gibi ahlaka aykırı benden önce kadınlara gittiğini öğrendim. Geçen gün ben gizli tiktok hesabini acmis ismini felan degimis ben gormum diye benimde kesfetime cikti ve o nisanli olan kuzeniyle hep orada konusuyormus bende dedum o kızla konusmak icin mi actin felan filan diyince hemen bana sey dedi sendede var sende ablani bahane edip İstanbula gittin kuzenim diyip resim cekildigin sende onunla heralti yemisin dedi bende dedim gunahsiz o dedim benden 1 yas küçük ya bide ablam bak kuzenim abisiyle evli ablama cok guzel davraniyor onu secerdim seni yerine dedim mesahina. Cevap vermedim çalıştığım fırına gelip bana haksız yere iftira atmaya kalktı. Ben de haksız olduğunu bildiğim için yüzüne karşı "Ben senin gibi nişanlıyken akrabamla gizli ilişkiler yaşayıp her ahlaksızlığı yapmadım" dedim. Bunu söyleyince bana vurmak için elini yumruk yapıp kaldırdı, üzerime yürüdü. aarkaya attim kendimi sonra iş arkadaşım geldi konuyu kapattım beni dövecekti. Ayrıca telefonunu gizlice okuduğumda arkadaşıyla mesajlaşırken benim anneanneme karşı iğrenç, cinsel içerikli küfürler ettiklerini gördüm. Kendi hesabından arkadaşlarına uygunsuz, çıplak fotoğraflar gönderdiğini yakaladım. Şimdi de telefonuna şifreler koyup benden gizli işler çeviriyor, yalan yere yeminler ediyor. Yan yana gelince midem bulanıyor, nefret ediyorum. Kulak ici İşitme cihazı kullanıyorum diye annem ve ablam "Seni bu halinle kabul ettiler, el alem ne der" diyerek arkamda durmuyorlar.
Ve 4 aydır nişanlıyım bikere beni cafeye götürmedi ya doğum gününde bile bana dedi parka gidelim cafe bile demedi hep park diyo parka gittik bikere ben 9 dan 11 fe kadar bi su bule almadı sormadı sorsa bile istemem zaten de
Allah beni yarına uyandırmasınkj doğru
Şimdiden böyleyse ilerde neler olur nelerr
Urfa
Evet
El kaldırması bile yeterli bir sebep
Yeterli ama ailemi ikna edemiyorum
Senin hayatın senin kararın geri dönme ilk günden böyle bi terbiyesizliği yapabiliyorsa evlenince hep korkarak yaşarsın
, lütfen bana bir akıl verin. 16 yaşindayım, severek nişanlandım ama nişanlımın geçmişte kuzeniyle sevgili olduğunu, hatta kız evlenene kadar her haltı yediklerini öğrendim. Buna rağmen benim çalıştığım fırına gelip bana kendi kuzenimle ilgili iftira atmaya çalıştı. Ben de haksız çıkacağını anlayınca yüzüne vurdum, "Ben senin gibi nişanlı kuzenimle her haltı yemedim" dedim. Bunu deyince elini yumruk yapıp bana vurmak için kaldırdı, üzerime yürüdü. Araya iş yeri çalışanı girdiği için kurtuldum. Bunun dışında telefonunu gizlice okuduğumda anneanneme edilen iğrenç küfürlere ortak olduğunu, arkadaşlarına çıplak şeyler attığını gördüm. Ondan nefret ediyorum, yanıma yakıştıramıyorum ve midem bulanıyor. Kulaklık (işitme cihazı) kullanıyorum diye ailem "Seni bu halinle kabul ettiler, bir daha kimseyi bulamazsın, el alem ne der" diyerek beni zorla bu adamla tutuyor. Ablam da annem de beni anlamıyor. Psikolojim bitti, her gün ölmek istiyorum. Ben namusumla bu nişanı atmak istiyorum. Lütfen bana bir yol gösterin, aileme karşı ne yapabilirim?
Kararının arkasında dur nişanını at
-18 siteden atmak ilk iş olacak..
Ne anlatıyon sen
Senceee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok büyük bir tehlike atlatmışsın, yaşadıkların gerçekten çok ağır 🌿 Şiddet eğilimi ve güven kırıklığı bir ilişkinin en büyük kırmızı çizgisidir. Doğru olanı yapıp kendini bu yıkıcı döngüden korumuşsun. Ruhun şu an yaralı olabilir ama bu kararın geleceğe attığın en sağlıklı adım 🌸 Kendine yüklenmeyi bırakıp bu yükü tamamen arkanda bırakmaya hazır mısın 💛