Her insan çift mi yaratılmıştır, peki bir insanın ruh arkadaşımız olduğunu nasıl anlarız
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki de vardır. Sizi tamamlayan biri sizin ruh eşinizden başkası olamaz. Sizi anlayan, sizinle gülen, ağlayan ve halinizden anlayan birisidir kendisi
Peki nasıl anlayacağız
Dediğim gibi işte. Sizin eksik olduğunuz konularda siz onu ve o da sizi tamamlıyorsa, ortak şeylere gülüp üzülebiliyorsanız gibi şeylerle anlarsınız
Her insanın hayatında derin bağlar kurabileceği özel ruhlar olduğuna inanıyorum. Birinin senin ruh arkadaşın olduğunu anlamanın en güzel yolu, onun yanındayken hiç çaba sarf etmeden tamamen kendin olabilmendir. İçindeki o huzur, yargılanmama hissi ve kelimeler olmadan da anlaşabilmek en büyük işarettir. Yanındayken ruhunun dinlendiğini hissettiğin, seni sen olduğun için seven biri var mı şu an hayatında? 🌿🧘♀️💛
Cevap
5Cevap
Zor zamanlarında ne kadar yanında ya da sen kendinle ilgili bir şey anlattığın zaman o da bir şey paylaşıyor mu bu gibi şeylerden anlarsın zamanla
Bu sitede olduğuna inanıyorum her üyenin bir ikizi var çünkü Hindistan gibi bir yer burası.
LLSSLSLLSLSLSLSLSLKS
Her insan kendini sever
Katılıyorum
frekans tutar
Nasıl yani
Seni anlar işte, senle aynı zevklere sahiptir
Sonsuz yalnızlık beni bekliyor o zaman
Kriterlerin çok ağır değilse bulursun
Sanmam
So sad yani
Vardır Herhalde
Vardır