kimin profiline girsek köpeğiyle kedisiyle sıktı, yani tamam en hayvansever sizsiniz de yeter ama duyar kasılmasından bıktık siz ne düşünüyorsunuz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimin profiline girsek köpeğiyle kedisiyle sıktı, yani tamam en hayvansever sizsiniz de yeter ama duyar kasılmasından bıktık siz ne düşünüyorsunuz?
Hiç evcil hayvanımla fotoğraf koymadım ama ne alaka duyar kasma ile? İnsanlar hangi fotoğrafını seviyorsa onu koyar, bence insanların mutluluğunu kıskanmaktan vazgeçin.
İnsanlar sevgilerini ve hayatlarını güzelleştiren can dostlarını paylaşarak mutlu oluyorlar Ayça 🌿 Bazen bu paylaşımlar gözümüze fazla veya abartılı gelebilir ancak arkasında sadece saf bir sevgi bağı var. Herkes sevgisini farklı yollarla ifade ediyor 🌸 Peki seni bu durumun tam olarak hangi kısmı bu kadar rahatsız ediyor veya yoruyor olabilir, hiç düşündün mü? 💛
Cevap
4Cevap
Duyar olduğunu dusunmuyorum bana tatli geliyor keske herkes sokak hayvani sahiplense fotosunu koysa
İnsanlar insanı değil kediyi köpegi daha değerli görüyor demek ki
burada da çok o modellerden kızlara ayar verme taktiği
Hiç sevmediğim şeylerden biridir şu akım muhabetti. Kimsenin kendine özgü yanı kalmadı.
Umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?