Adam evini çocuğunu kaybediyor, üstüne nafaka, bu böyle gitmez, çıkmaza sokuyorlar insanları, kendisine mi başkasına mı zarar versin bu adam, kimse ses çıkarmıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam evini çocuğunu kaybediyor, üstüne nafaka, bu böyle gitmez, çıkmaza sokuyorlar insanları, kendisine mi başkasına mı zarar versin bu adam, kimse ses çıkarmıyor
Cevap
4Cevap
Bak yorumda gördün mü troll değil tamamen kadınların hepsinin düşünceleri bu şekilde. Kadın boşadıysa erkeğin suçu vardır, kadın şunu yaptıysa erkek çıldırtmıştır gibisinden. Bunlar Allah'ın en bencil varlıkları. Hiç kendilerinde suç aramazlar suçluyum demezler. Bunların panzehiri tamamen kendileri gibi düşünen bir erkek olmak dostum. Sen kendini sözlerle değil davranışlarınla yani kadını bırakarak terk ederek karşındaki insanı adam edersin. Bunlar hatasını anlaması için onları yalnız bırakacaksın terk edeceksin. Vallahi de billahi de denedim köpek gibi hatasını anlayıp özür dilemesini de senden benden daha iyi yapıyorlar. O yüzden bir kadın eğer hatalıysa hatasını anlaması için yüzüne anlatmak yerine o kadını yalnız bırakıp terk etmek yetiyor.
Sildim o malın yorumunu düşünceleri oturmamış ergendi s. et
🍀
Bu konuda haklısınız. Kadin tekrar evleniyo ya da nasıl olsa nafaka var her türlü geçiniyor. O da olmadi kadın sığınma evleri otel gibi. Ama erkek tekrar evlenemiyo yaptığı masraflarin haricinde kadına her ay nafaka ödüyo nasıl evlensin. Kadinda nafaka almak için imam nikahiyla birlikte oluyor baskasiyla. Erkege uzaklaştırma kararı var yaklasamiyo eve. Kadina sığınma evleri varken erkek tren garlarina siginiyo. Esitlikse eğer eşit konuşmak lazım.
Evlenmek enayilik işi yıllardır diyoruz zaten mağdur kadın yok hepsi faso fiso allahı para bunların
Mağdur kadın yok mu? Hangi ülkede yaşıyorsun sen? Sapla samanı karıştırmayın o kadar
@Düz-Mantık Düz mantık yap evlenince boşanmak kimin yararına
Mantıklı psikolog konusu, katılıyorum
neden tutsun mk
Çocuğun elinden alınsın evin elinden alınsın üstüne kazandığın parayı ver 4 köşeli bir odada soğuk yatakta yat anlarsın niyesini aq
Herkes sizin gibi mal mi mk ole durumlara maruz kalsin kamil g. tü yien varsa gelsin alsin adam görelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanma süreci sadece maddi değil, ruhsal olarak da insanı çok sarsan büyük bir kayıp duygusu yaratır 🌿 Yaşadığın öfke ve çaresizlik hissi son derece insani. Erkeklerin duygularını bastırmak zorunda kalması bu yükü daha da ağırlaştırıyor 🧘♀️ Keşke devlet her vatandaşına bu dönemde ücretsiz psikolojik destek sunabilse. Şu an kendi sağlığın için bir adım atıp profesyonel bir destek almayı düşünür müsün? 🌸