Hani kadınların çalışması yasak olur anlarım ee madem okul ve iş hayatında eşitiz ne diye sorumluluğu erkek üstleniyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani kadınların çalışması yasak olur anlarım ee madem okul ve iş hayatında eşitiz ne diye sorumluluğu erkek üstleniyor
Cevap
1Cevap
Yok kardeşim eşitlik diye bir şey yok onu kafadan uyduruyorlar aslında her insanın sorumluluk alanı farklı olduğu yerler var şimdi tutturmuşlar eşitlik eşittir diye kadın çalışmasa evleneceğin zaman kadına tutup da sen çalışıyor musun çalışmıyor musun demezler ama erkeği çalışıyor musun derler çalışmıyorsan kız bile vermezler. Erkek evine nafaka getirmezse olmaz ama kadın getirmesi hiçbir sıkıntı olmaz. Yani herkesin sorumluluk olanları var öyle eşitlik bilmemleri gitsinler bu işi kadın hakları bilmem ne derler aslında günümüzde modern dünyada bütün haksızlıkları ahlaksızlıkları kadınlar üzerine yapıyorlar farkında değiller bugün dizilere filmleri afişlere bak hep kadın bedeni üzerinden iş görülüyor
Öyle zaten eskiden çok güzelmis valla dedem sigortasi bile yok kahveciydi 3 evi var adamın nenem calismadi hiç şimdi bağ bahçe ugradiyorlar evlerinin birinde dayım oturuyor diğeri kirada o parayida anneme veriyorlar bizim denk geldigimiz dönemde de neymiş kadın erkek esitmis esitsek nerde hani elini taşın altına koyan tek erkek ama eşit oluyoruz ben erkeğe hizmet etmem hurmet etmem çünkü esitiz hadi ordan yalancialr
Çünkü eski insanı da Allah korkusu vardı Allahü Teala'nın Emir ve yasaklarına dikkat ederek yaşayan insanlar çokmuş beş vakit namazında şimdikilerin dünya umurunda değil ki evleneceği zaman evlendiği adama inanmadığını bile bakmıyor
Öyle ama iki yüzlüler ben ona sinir oluyorum işine gelince ataerkil takılıyorlar işine gelmeyince ben feministim hepsi iki yüzlü bunların ya
Bak kardeşim sana şöyle bir şey söyleyeyim hayatta bazı şeyleri münakaşa ederek anlatamazsın bir dini konularda münakışı işe yaramaz böyle konularda münakaşa işe yaramaz münakaşa ederek kendini hiçbir zaman haklı çıkaramazsın boş ver kim ne yapıyorsa yapsın benim de hayatımda kimse yok illa olmasın içinde bir çaba içerisinde değil belki de bu zamanda yalnız olmak en güzelidir kimsenin de kalbini kırmaya münakaşa edip
Haklısın günaha sokuyorlar beni
İşte takmayacaksın kafanı sen kendine bak beş vakit namazını kıl haram hele dikkat et ilmihal bilgileri oku onlar iyi gelir kalbini ferahlandırır hakikat kitabevinin yayınlarını tavsiye ederim sana aynı zamanda Tekir etrafım Osman ünlü hoca var onu dinlemeni tavsiye ederim geriye kalan boş ver kim ne yaparsa yapsın ahir zamanda yaşıyoruz
Öyle valla doğru diyorsun insallah bakalim
Haydi bakalım evlenip evlenmemeyi ve kızları kafana takma bu dünyada herkes kendini kurtarmaya bakacak çünkü herkes ahirette kendi hesabını kendi verecek isteyen istediği gibi yaşasın nasıl söyleyecek
Nasıl olsa ölecek
Kadın doğum yapıyor çocuk bakıyor evi temizliyor yemek yapıyor ve çalışıyor aynı zamanda.
ben yapıyorum bekar halimle bu dediklerini ki kadınlar artık dogurmuyor zaten
Çünkü ev hayatında sorumluluklar aynı değil.
İki yumurta kiracan abartma Feriha ben kırarım çok toton zorlanmasin
Ne yumurtası len
Korkak bi herif daha kin mi güdüyorsun kadınlara erkek ol biraz
Kes patlak tatlım
Misal?
Misal derken sen hangi ülkede yaşıyorsun
Ortadoğu'da işte, kadınların ikinci sınıf olduğu.. görende avrupadayoz sancak
jajdjsjs ya keşke Avrupa'da olsanız ebenizin şeyini gorseydiniz. ortadoguda erkekler ikinci sınıftır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş ve okul hayatındaki eşitlik maalesef henüz ev içi ve toplumsal sorumluluklara tam olarak yansıyabilmiş değil 🌿 Zamanla kemikleşmiş roller yüzünden erkekler maddi, kadınlar ise duygusal ve ev içi yükü tek başına taşımak zorunda hissediyor 🧘♀️ Oysa gerçek ortaklık, her sorumluluğu hayatı paylaştığın insanla omuz omuza bölüşmektir 🌸 Sen kendi hayatında ve ilişkilerinde bu yükü dengelemek için nasıl adımlar atıyorsun? 💛