Buranın soru sitesi olduğundan haberi yok galiba. Kendisi şu anda aktif. Anlamıyorum, çocuğun mu olmuyor🤣 hemen yorum kaldırma sonra da
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buranın soru sitesi olduğundan haberi yok galiba. Kendisi şu anda aktif. Anlamıyorum, çocuğun mu olmuyor🤣 hemen yorum kaldırma sonra da
Cevap
4Cevap
öylelerini umursama onların kendi içlerinde psikolojik sorunları var
Öyle de rahatsız edici ve sürekli çocuk ebeveyn kategorisinde hamilelik sorularında görüyorum gizlenip bizene yazıyor anasına sövsen de yanıtı kaldırıyor cevap vermiyor cok ergence rahatsız edici özellikle böyle hassas konuda burası soru sitesi olduğunu bilmiyor herhalde grzkelı sanki o an yalvarıypruz gel cevapla diye
Ama bu ayrı bir psikolojik manyak dediğim gibi çocuk ebeveyn kategorisisinde hamilelik sorunlarına okumadan direkt bizene yazıyor sonra anasına sövsen bile cevap vermeyip kaldırıyor gizli biri ayrı bir sinir bozucu ve rahatsız edici başkalarının sorularında da gördüm bana da yaptı. Böyle hassas kategoride hamilelik hormonları etkisinde olan insanlara sinir bozucu yorum yapıyor bide sözde pembe üye kızsa rabia kendi hemcinslerine yapıyor bunu istemsizce taktım
Öncelikle her pembe üye kadın değil her kadında kaliteli değil... böyle tipler başkalarının mutsuzluğundan haz alan tipler hayatta hiçbir amaçları yok hiçbir değerleri yok giriyorlar buraya birilerine kötü yorum yapıp kendilerini iyi hissetmeye çalışıyorlar umursandıklarını sanıyorlar... o yüzden umursamamak bunlara en büyük cezadır...
benciilik o sen istediğini sor konu hakkında iblmiyorsamda araştırma yaprım
Yok o değil benim daha yeni sorulan sorulara var sadece bana değil ben çocuk anne konuların ilgiliyim birazda sitede o konuda hemen gizlenip bizene yazıyor direkt kendini bir bk mu zannediyor havalı mıdır artık bilmem ya da çocuğu olmuyor kısır olup baskalarından mı acınısını çıkartıyor ama rahatsız edici hemen bir yorum yazınca da kaldırıyor yanıtı
çok ayıp ve kabaca haklısn
Ya hayır burası soru sitesi grzkalının haberi yok herhalde hem ona mı yalvarıyoz lütfen yaz diye birkac kez başka konularda da gördüm ama sürekli bu hamilelik sorularında opması belki erkek pembe profilli onuda bilmiyorum psikolojik rahatsız galiba ama rahatsız edici böyle hassas konuda bizene bizene sinirlenip kaldırıyorum yorumunu admine falan söyleyeyim dıyecem de kaldırdım yorumunu gizleniyor hesabını da bilmiyorum
muhtmelen hasta normal değil
Öyle de baya rahatsız edici hamilelik hormonunın etkisi olan insanlara böyle yazması taktım ona valla. Şuanda da aktif yüksek ihtimalle bilerek soruyorum ama bu soruya cevap vermez korkak. Kadınsa bu daha da üzücü kendi hemcinslerine bunu yapması
hamilemisin oo tebrikler sağlıkla dünyaya getir inşallah
Sağol teşekkür ederim inşallah bu saklanan daha yeni bir soruda karsılastık bana da geldi işte çocuk ebeveyn kategorisi ilgili çekiyor zaten annelik falan baskalarının sorusunda da görüyorduö
Canım bu takma ya
Sende mi gördün onu
Hamile misin?
Evet fe onun alakası yok şu an soruyla
Kaç aylık Allah bağışlasın
Bilmiyorum yeni öğrendim test yaptım yeni muhtemelen 1.5-2 aylık falan teşekkür ederim
Benim de eşim 4 aylık. Bir yazarmısın bişe sorcam
hamılemısın
Evet de şu an soruyla alakası yok
Gergin değilim ancak sorumun şu an bununla alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal alanda empati eksikliği veya kendi içimizde çözemediğimiz kırgınlıklar bazen başkalarının mutluluğuna tepki olarak yansıyabiliyor 🌿 Herkesin arkasında taşımakta zorlandığı farklı bir hikayesi veya hassasiyeti olabilir. Dijital dünyadaki sert yorumları kişiselleştirmeyip kendi huzuruna odaklanmak en güzeli 🌸 İnsanların bu tarz sert tepkilerinin arkasında sence kendi içsel süreçleri mi var yoksa sadece sosyal medyanın getirdiği bir duyarsızlaşma mı yaşanıyor 💛
Skrm onun içinde çözemediği kırgınlığı
Öfkeni anlıyorum ama kendi huzurunu başkalarının kaba tavırları için bozmaya hiç değmez canım 🌿🌸