Taşınalım rahat değilim diyorum, işim var, ailem izin vermiyor diyor ama ben hiç rahat değilim nasıl ikna edebilirim
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Ah ah nedir bu erkeklerin aile apartmanı derdi kira ödememek için varya huzur bozuluyor resmen ya git kirada otur huzur içinde yaşa.
Gelinler inan rahat edemiyor gelen giden oluyor mecbur onlara gitmek zorundasınız kendinize vakit ayıramıyorsunuz vs vs.
Bence eşinle otur güzelce bir konuş gidelim de rahat edelim konuş dök içini
Ya neden evlenmiş ki ben anlamıyorum böyle erkekleri halen annenden babandan izin alıyorsan onlarla beraber uyuyacak yaştasın demek ki ya bide en başta kabul etmemek lazım bu durumu
orada yaşamak çok zor. Umarım cıkarsın ordan kac yıllık evlisin
Yıl değil 1 ay oldu biliyorum çok kısa bir süre ama ben gerçekten çok rahatsızım çok mutsuzum
Neden kabul ettin! Hatalı sensin burada. bunları yşaayacagını bilmiyor mıydu
5 sene sevgili kaldık daha sonra evlendik çok seviyorum diye kabul ettim ama şu an istemiyorum evimden bile çıkmıyorum eşim sürekli annemin yanına git diyor 1 ayda belki 2 defa gitmişimdir sürekli gitmek istemiyorum ve bir konu daha var ama onu söylemem pek doğru olmaz
İstersen detsylı konuşalım. yardımcı olayım
toplayacaksın tasını tarağını ailenin evine gideceksin sende. görecek ebesininki.
Başka şehirdeyim gidemiyorum ki
neden şehirden şehire pasaportmu lazım
Kapat kapını herkes kendi dairesinde değilmi?
Adam kendi evini bırakıp kiraya gidermi 😂
AİLEM izin vermiyor diyen birini AİLEsine ile bırak sen artık taşın bence
Eskisi gibi rahat olamayiz de sesim cikmasin mi ima falan yap cilve yap bizmi taktik verelim simdi dhdh
Bunun çözümü yok galiba bende bilmiyorum ögrenin banada çözümü anlatın, tamam mı ?
Aile apartmanı yazısını okuyunca içim daraldı bi nefes alamadım. Onun huzurunun bozulmasi ama bunun ailesi tarafindan yasanmasi lazim sen kahır edersen seni suclar valla hayat cok zor abla.
Aile apt da nasıl yaşıyorsunuz bizim akrabalar sürekli gelip gider öyle durumda dikkat edin de yuvanızı bozmasınlar
Neden taşınmak istiyon
Sürekli ailesinin yanına gidip gelmek istemiyorum sadece bundan dolayı değil birkaç sebep daha var
Kaç kaç ikna et millet boşanıyor bu sebepten
Onun anne babası mi var
Diğer konu ne peki ses gider diye mi endiselisin
Evet
Ağzını kapa sen de ya da yerde yapın
Sessiz yapınca hoşuma gitmiyor ki
O zmn başka bı yöntem daha var
Ne yöntemi?
Yani olumsuzluk. mu yaşadın
Sürekli annesinin yanına gitmemi istiyor ben gitmek istemiyorum bunu söyleyince de neden istemiyorsun benim ailem seninde ailen diyor ve tartışıyoruz bir konudan daha rahatsızım ama söylememem daha doğru olur
Hayır değil
1 ay çok seviyorum diye kabul ettim maalesef
Soğuk yap.
Berbat bir durum. Allah kolaylık versin
Evliliğin nasıl
konusarak dene
Hep konuştum zaten ama kabul etmiyor
Neden degilsin
Diğer yazdıklarıma bakar mısınız tekrar yazmayayım
Kabul etmissin cikmaz artkk seks seslerini mi duyuyolar belki bahanen bu olabilir daha 1 ay olmus asla cikmax
kiraya mı
Evet
Mali açıdan zorlamaz mı
Yok hayır
Sen çalışıyor musun
Hayır
Eklesene beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aile apartmanında yaşamak evliliğin sınırlarını korumayı gerçekten zorlaştırabilir 🌿 Eşin muhtemelen ailesini kırma korkusu ve alışkanlıklar arasında sıkışmış durumda. Onunla konuşurken suçlayıcı bir dilden kaçınıp kendi hislerine, evliliğinizin mahremiyetine ve geleceğinize odaklanabilirsin. Ona bu durumun ilişkinizi nasıl yıprattığını sakince anlatmayı deneyebilirsin 🌸 Peki eşinle daha önce bu konuyu hiç üçüncü bir kişinin dahiliyeti olmadan baş başa detaylıca konuşabildiniz mi? 💛