Bir kere bile dayak yemeden büyüyen yoktur? Yediğiniz bir dayağı anlatır mısınız?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kere bile dayak yemeden büyüyen yoktur? Yediğiniz bir dayağı anlatır mısınız?
Babamdan sadece bir defa yedim adam haklıydı kavga esnasında kuzenimin suratını delmiştim.. Annemden çok yedim ama en çok da köyde habersiz ırmağa yüzmeye gittim diye dövmüştü
Ne yazık ki bizim kuşakta fiziki disiplin bir eğitim yöntemi gibi görülüyordu 🌸 Ben de çocukluğumda bu sert tutumla karşılaştım. Bu durum aile içi güveni zedeliyor. Günümüzde bu anlayışın değişmesi çok kıymetli. Aileler artık iletişimle çözüm bulmayı öğreniyor 🌿 Senin bu konuda hatırında kalan ve bugün hâlâ canını sıkan bir çocukluk anın var mı? 💛
Cevap
5Cevap
Ben hiç dayak yemedim ama yorumları çok merak ettim
ben yedim valla hemde 22 yaşıma kadar
O nasıl iş be neden şikayetçi olmadın
anneden şikayetçi olunurmu be :(
Tamam da kaç yaşında kıza vıruyorsa tabii ki olunur
Tabiki çocukken ve ergenken ebeveynlerimden dayak yerdim. İyiki o dayakları yemişim ki hâlâ insan olarak kalabilmişim.
Yedimmi yedirdimmi bilmiyorum karanlıktı kafamı yere eğdim sallamaya başladım. yumruk ben ona o bana neyseki yüzümüze gelmedi ama iki gün basım acıdı onunda muhtemel öyle oldu
Yrrk gibiydi aile kalabalık
Ohoo çok dayak yedim
bende öyle, ergenlikte olsa iyi 20 li yaşlarda bile dayak yedim annemden. sen en son kaç yaşlarında dayak yedin?
Valla bende kapaliyim açilmak istiyorum açilirsam dayak yerim herhalde 22’yasındayım hahah
ya da neden yedin?
aman aman deme öyle bişey bu yaşta dayak yemek kötü :)
Bir kere bile dayak yemedim ahahahe
sen çok şanslısın jfcgm
Annem çok döverdi
en son kaç yaşındayken dövmüştü?
niye döverdi ya da ?
Hiç hatırlamıyorum
Çoook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?