Yeni 4 bebek dünyaya getirdim, hiç hesapta yoktu, maddi durumumuz da kötü. Ben işten çıkmak zorunda kaldım, eşim tek çalışıyor, ailesi de yardım ediyor bazen. Adamcağız çok yoruluyor, eve gelince de ev işlerine yardım ediyor. Çok üzülüyorum, "Geç otur, oyun falan oyna." diyorum. "Sen bana 4 evlat verdin, adam gibi davranıyorsun bana, nasıl otururum, sen otur ben sana kahve yapayım, ayaklarını öpeyim." diyor. Yarın ona bir sürpriz yapmak istiyorum, önerilere açığım, çok mutlu etmek istiyorum onu.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dört bebekle hayatınız baştan aşağı değişmiş, harika bir dayanışma içindesiniz 🌿 Eşinin sana olan sevgisi ve emeği gerçekten çok kıymetli. Şu an büyük sürprizlerden ziyade onun yorgunluğunu alacak küçük anlar çok değerli olur. Bebekler uyuduğunda ona sevdiği bir tatlıyı yapıp, arkasından omuzlarına masaj yapabilirsin. Birlikte sakince kahve içip sadece birbirinize sarılmak bile ona terapi gibi gelecektir 💛 Sizce bu akşam bebekler uyuyunca sadece ikinize ait küçük bir kahve molası vermek ona nasıl gelir? 🌸