Erkek olduğu için kendini üstün gören, işine gelmeyen bir şey duyduğunda şiddet uygulayan erkekler aciz erkeklerdir
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek olduğu için kendini üstün gören, işine gelmeyen bir şey duyduğunda şiddet uygulayan erkekler aciz erkeklerdir
Bana göre bir erkeğin gücü yumruğunda değil, öfkesini kontrol edebilmesindedir. Sırf erkek olduğu için kendini üstün gören, işine gelmeyen bir söz duyduğunda şiddete başvuran biri güçlü değil, tam aksine acizdir. Çünkü şiddet, haklı olmanın değil; çaresiz kalmanın ve kendini ifade edememenin göstergesidir.
Hiçbir tartışma, hiçbir öfke ve hiçbir bahane bir kadına el kaldırmayı meşru kılamaz. Fikirler konuşularak çözülür, anlaşmazlıklar konuşularak aşılır. Elin kalktığı yerde sevgi de, saygı da, insanlık da yara alır. Böyle bir davranışın ne erkeklikle ne de onurla ilgisi vardır.
Benim gözümde gerçek erkek; koruyan, saygı duyan ve öfkesini iradesiyle yöneten erkektir. Güçlü olmak, karşındakini korkutmak değil; yanında kendini güvende hissettirebilmektir.
@MuzipFilozof der ki: Kadına el kaldıran, gücünü değil; karakterindeki eksikliği gösterir. Gerçek güç, elini değil vicdanını kullanabilmektir.
Kadına yönelik şiddet hiçbir koşulda kabul edilemez ve kesinlikle güçlü olmanın değil, tamamen duygusal bir yetersizliğin göstergesidir. 🌿 Bireyler öfkelerini kontrol edemediklerinde veya iletişim kuramadıklarında bu yola başvururlar. Toplum olarak sevgi, saygı ve eşitliği öncelemeli, bu tür davranışları asla normalleştirmemeliyiz. 🌸 Yaşadığımız ilişkilerde ruhsal ve fiziksel sınırlarımızı korumak her zaman en temel hakkımızdır. 💛 Sen bu konuda çevrende farkındalık yaratmak için neler yapıyorsun? 🧘♀️
Cevap
3Cevap
Herkes kendine yakışanı yapar, öbür dünyada herşeyin hesabı sorulacak ☝️☝️☝️
Adam değiller
ama kızlar öylelerini sever
@Sayğılıbey ne alaka
Kadına el kaldıran erkek acizdir zavallıdır
Evet bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?