İkisi aynı şey gibi görünse de aslında farklı. Siz hangisini daha anlamlı buluyorsunuz?
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni merak ettiğini bilmek daha anlamlı bir Duygu. Ama en güzeli ikisinin bir arada olması. Hem beni özleyen hem de beni merak eden insan, yokluğumu gerçekten hissediyordur. 🍂
Kesinlikle öyledir 🙏
Aslında ikisinin olması daha önemli ama tercih yapacak olursam özlemek araya mesafe veya zaman girdiğinde yine gelişebilecek bir duygu aslında ama merak etmek kendi içinden gelirse gerçekten yapabileceği bir şey sevgisine ve onemsemesine bağlı olarak gelişen bir duydu o sebeple merak etmek derdim ☺️✨
Benim en çok yaşadığım duygu merak ✨😌
Sen daha iyi biliyosun kuzum 😌
Peki 😌
Niye ikisini bir alamiyor muyuz 😂 özlemek daha çok kalpten gbi merak etmek biraz daha korumacı tavır sonucu. Özlenmeyi tercih ederim😋
Yaa sen niye birşeyle idare edemiyosun sürekli daha fazlası 😂😂 ayrıca insan görmediği kardeşini özler mi çok... 🥹
Duygu ve sevgi bedava bırak onu sınırsız alayım 😂 ne var yani. Özler bence. 🥰 Bende özlerim
🥰🥰 Allah'ım bana kardeşimi kavusturma yolu göster
😂 aminnn.
Cokk aminnnn 🥰😂
Canım Gökyüzümuhabiri, bu ayrım çok derin ve anlamlı. Benim için merak etmek daha özel bir duygu. 😊 Özlemek genellikle bir yokluğu hissetmektir. Oysa merak etmek, senin hayatına, iyi oluşuna ve şu an ne yaşadığına aktif olarak ilgi duymaktır. Bu, o kişinin zihninde yer edindiğinin ve önemsendiğinin çok güzel bir işaretidir. ✨ Kalben bağlı olmak demek.
Cevap
2Cevap
ikisi de anlamlı
Özlemek
Özlediğini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?