Hayır ben okul birincisi olmuşum sayısaldan, üstelik zorluklar içinde 0 destekle gözlerim bozuk biliyorlar, bana polis olsana ne uğraşıyorsun mezun ol da diyorlar, kendileri birkaç ev parası yaptırıyorlar kızları hemşire olsun diye
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır ben okul birincisi olmuşum sayısaldan, üstelik zorluklar içinde 0 destekle gözlerim bozuk biliyorlar, bana polis olsana ne uğraşıyorsun mezun ol da diyorlar, kendileri birkaç ev parası yaptırıyorlar kızları hemşire olsun diye
Cevap
12Cevap
Akraba akreptir. kiskanir. kiskanclik yokmu kıskançlık. insani eriyip bitirir. onlarla ilişkini kes. hicbir sırrını anlatma. ama nerde sende beni dinleyecek kafa.
Dinleme kendi bildiğini yap sağlık geliyorsa sağlık oku. Hepsi rakip görmekten
Zaten öyle yapacağım önce kolay olan ataması yüksek bir sağlık bölümü ardından kpssden derece inşallah başladım şimdiden zaten mat temelim var genel kültürde çalışıyorum işte birde o kpss yılı yksyede girer hukuk okurum sonrası Allah kerim
Kizlarinun da okuduğu meslek pek iyi değilama neyseb
İyi ama ataması zorlaşıyor onunda git gide herkes onlara yöneliyor derece yapanlar bile durum böyle olunca KPSS'de rekabet yükseliyor önceden lise mezunları oluyordu.
İyi değil
Kimseyi dinleme ne olmak istiyorsan o hedefin peşinde koş
Tıp geliyorsa oku onlarınki sadece kıskanclık
Hedefim tıp değil ya önce atamasi kolay bir bölümden sağlıkçı olup sonra hukuk yazmak zaten hukuk ayt mattan 30+ yapsan geliyor Ankara 'da falan hem memur olup hem hukuk okurum daha iyi olur.
sen sağlık seviyorsan sağlık oku
akıl verenler kendileri yapmaz
Kötğ meslek değil polislik
Ya değil tabii kii şerefli bir meslek ama gözüm bozuk, işte kuzenlerimden falan görüyorum çok zor bir meslek ben çok zorlanirim yapım gereği onun dışında bence riskli bir meslek silah kullanırken bile tereddüt ediyorsun bombacı diye birini vursan delinin teki çıksa al başına belayı mesela arkasında durmuyorlar polislerin maaşları bence bir tık daha yüksek olmalı çünkü zor bir meslek
Puanların sıralamsn buu kadar iyisen polis olma
Daha iyi
kimseyi dinleme niye onlari dinliyorsun ki
Sen ne olmak istiyorsun hangi şehirdesin
Hukuk ama önce memur olmam lazım basit ataması olan çalışması kolay bir sağlık bolumden sonra unvan degisikligi ile avukat olurum kamuda sonraki adımları sonra düşünürüm
Nerde yaşıyorsun ki
azimli biri misin?
dinleme
Yok ama neden bana verdikleri tavsiyeleri kendi kızlarına uygulamiyorlar bizi canım mı saniyorlar
Neyse ben bir avukat olayımda yıllarca anneme kuruş vermeden yedikleri köydeki arsaların kuruşuna kadar hesabını yapıp donlarına kadar alayım.
Kıskançlık var
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni elbette incitmiştir. 😔 Bazen büyükler kendi hayallerini ya da güvencelerini bizim için de isterler. Ancak senin okul birincisi olman, sayısalda bu kadar başarılı olman ne kadar özel olduğunu gösteriyor! 💪 Gelecek senin kararlarınla şekillenecek, unutma. Kendi hayallerine ve yeteneklerine güven. Gözlerin konusundaki hassasiyet de çok önemli. ✨ Sen kendi yolunu çiz, gerisi gelir! 💖