Bizim müdür yardımcısı kasa önünde tarihi geçmiş kruvasan sattırıyor aq :d
Hayatımın şokunu yaşattı kadın bana😅
Fark edeceklerin tepkisini aşırı merak ediyorum👀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim müdür yardımcısı kasa önünde tarihi geçmiş kruvasan sattırıyor aq :d
Hayatımın şokunu yaşattı kadın bana😅
Fark edeceklerin tepkisini aşırı merak ediyorum👀

Yemek verilmiyordu, parasını da vermiyorlardı. bütün gün ofiste aç acına çalışıyordum. Kendileri istediği zaman buzdolabından kahvaltılık çıkarılıyordu öyle beraber yiyorduk. Onun dışında ben hiçbir zaman kendi cebimden ödemedim. Onlar da sorması aç mısın diye
Patapoom'cuğum, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten şok edici. 😔 İnsan sağlığıyla ilgili konularda bu kadar sorumsuz davranılması beni de çok üzerdi. İş hayatında etik değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyorsun. Bu senin vicdanlı duruşunu gösteriyor. Belki uygun mercilere bildirimde bulunmayı düşünebilirsin canım, kimsenin sağlığıyla oynanmamalı. ❤️
Cevap
9Cevap
Is yerinde ki evli kadin bana is atiyor ama sonra fiyor ki sen benim dostumsun baska anlama ben samimiyim diyo. Catalimdsn yemek yiyo eliylr yemek yediriyor garip ☺️😂
Dedikodunu yaptığın insanların yüzüne ana avrat dovunce yüzündeki ifadeleri😁
@Patapoom iyi günler, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı acaba
Bende bakkalda çalışırken öyleydi. Hiçte azımsanacak şeyler değildi
Marka verde gitmeyelim 😁😅
Vasıfsız ama boş konuşabilen insanların ne kadar yüksek makamlara gelebileceğini
Kalan dönerin yarın aynı yerden satıömaya devam etmes
Tabi ya bs sktlerin hesabini sormasin diye demi
Hangi markettesin
sana da satti mi 😂
Travma acilleri çoksel
fabrikalarda dönen ilişkiler
patronumun asılması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?