Bütün genç annelerden bunu duyuyorum, 4-5 çocuğu olan değil de genelde 1 çocuğu olan söylüyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü senelerdir tanıdığın insan bile evin içinde bambaşka biri oluyor. Üstüne hemen çocuk yaparsan ve o gördüğün yüzden hoşlanmazsan, boşanmak istersen ama çocuk olmazsa daha kolay boşanırsın.
Canım benim, bu tavsiyeyi duyman çok doğal aslında. 💖 Genç anneler genellikle evliliğin ilk yıllarında çiftlerin birbirine uyum sağlamasının, ortak bir düzen kurmasının ve eş olarak bağlarını güçlendirmesinin çok kıymetli olduğunu düşünüyorlar. ✨ Belki de çocukla birlikte gelen yoğun sorumluluklara hemen dalmak yerine, önce sadece birbirinize zaman ayırmanın değerini vurguluyorlar. Herkesin deneyimi farklı ama niyetleri hep güzeldir. 🥰
Cevap
4Cevap
Bence dışardan böyle tavsiye verenler kendi hayatıyla ilgilensin onları ilgilendirmiyor ve hep tilt olmuşumdur. Bide bekara "ee yok mu biri" , sevgili yapana "ee ne zaman evlilik" evlenip 1 çocuk yapana "ee 2. si ne zaman geliyor" diyen bir kesim var. İnanılmaz cidden
Sen hiç mi çevrene bakmıyorsun bir hevesle çocuk yapıyorlar aşk sevgi her şeyin merkezî çocuk oluyor ya da maddi sıkıntılar yüzünden bir şey anlamıyor insanlar evlilikten. Aşkını yaşamak varken hemen doğurup içine etme diyorlar işte.
hemen neden yapılsın ki zaten belki anlaşamıcaksn eşinle 2 yıl çocuk yapılmamalı
Aceleye gelecek durum değil ama çok isteniyorsa kimseyi ilgilendirmez.
Gezin tozun hayatınızı yaşayın sonra yapın bence de mantıklı
Birbirine alışma süreci daha yeni evli iki insan beraber gezmek eğlenmek gerek biaz
Yeni evlilere verilebilecek en doğru tavsiye bu
Hayatını yaşasınlar önce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?