18-20 yaşında olup 30 yaşındaki erkekle evlenecek tek kız grubu var, onlar da okumayanlar ve fakir olanlar. Fakirin kızı alınmaz, doyuramazsın diyen de yine bunlar ama kendileri de fakir. Bu erkekler neden böyle
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18-20 yaşında olup 30 yaşındaki erkekle evlenecek tek kız grubu var, onlar da okumayanlar ve fakir olanlar. Fakirin kızı alınmaz, doyuramazsın diyen de yine bunlar ama kendileri de fakir. Bu erkekler neden böyle
Cevap
15Cevap
Ne boş yorumlar. 18 yaşında ki kız her bku yiyince , sevgili yapınca sorun yok ama evlenince sorun? Evlilikte 10 yaş fark cok bir yaş değil. İsteyen istediğiyle evlenir. 30 yaşında yakışıklı ve zengin olunca ağzınızın suyu akar ama normal olunca vurun abalıya oluyor nedense. Lafa gelince ozgurlukten dem vurup sonra gelip burada reşit insanların tercihlerine saydırmak çok saçma. Birde dilinize dolanmışsınız pedofili kelimesini işinize gelmedi mi , tartismada cevap veremediniz mi hemen yapıştırın pedofili yaftasini.
@Üyeyok7 bana amca diyene bak. Su insanlara hakaret ederek egonuzu tatmin etme işini bırakın. İstersen 20 yaşında biriyle evlen bana ne? Yazdığımı okumadan yoruma gelmişsin. İsteyen istediği yaşta kişiyle evlenir. Bu onların tercihi. Ayrıca konu benim evli olup olmamam da değil. Yazdığımi hiç okumadan anlamadan gelmişsin hemen yorum yapmaya , kendince eleştirmeye.
30 yaşlı erkekler öyle mi bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyoruz ki parası olan resmen parayı bastırıp satın alır gibi evlenebiliyor.
Zınk 😂
Evet fakirin kızlarına para basıp alıyorlar
Kendileri de fakir demiştin. Fakirin kızı doyurulamaz demiştin. Sen soruna bile hakim değilsin. Cevap vermiş olmak için kendince zekilik taslıyorsun.
Ayrıca her zengin bir başka zenginin yanında fakir sayılabilir.
Ben değil erkekler diyor onu. Fakirin kızı doymaz varlıklı aileden kız alın diyen erkekler? Kendi mantıksızlığınıza sen bile savunma yapamadın
Fakirin kızı doyurulamaz diyorlar demiştin. Doğrusu bu.
Yanlış yazmış olmam genel anlatımı ve kastettiğim şeyi değiştirmiyor. Çünkü ne dediğin belli ve cümlelerimin akışı neyi neden yazdığımı belli ediyor.
Hiç mi kitap okumadın la.
İnşaallah okumamışsındır. Okuyup bu haldeysen daha saçma 😂
Fakir kime deniyor bilmiyorsun galiba? Hayır sayılmaz ayrıca zengine zengin denir .
Zenginin yanında başka zengin fakir kalabilir diyen bana akıl veriyor :) cevap vermek için vermiyorum. Zengin parayı bastırıp alacağı tek tip fakirler. Fakirin ne olduğunuda bilmiyorsan ben ne yapayım
Yazdıklarımda akıl verme yok ki. Harbi anlamıyon. Çok aşırı şartlanmışsın sen.
Kafayi yormayin bence harbi bi sorunu var maddiyatla ilgili belli.
Ne alakası var kız. Komşumuz ultra zengin fabrikator babanin 17 yaşindaki kızıyla orta gelirli 29 yaşli erkekle nişanlandı. Eylülde düğünleri var.
Adam pedofili adamla kızını mı nişanlamış?
Pedofilimi 😀kız ne alakası var, gayet düzgün biri, nişaninda da bulunduk, adam kafasini kaldirip dişi sinekle bile göz temasi kurmuyor. Gelip adamin kizina aşık olmamış ki, ya da istiyorum dememiş ki, babalari arkadaş öyle karar vermişler. Sen söyle bakalim bu durumlar seni neden sinir ediyor?
17-29 ? Pedofili oluyor. Sende adamı iyi göz hapsine almışsın hayırdır? Pedofililere laf attım diye niye bu kadar savunmaya geçtin? ya da bu durumu konuşanları neden sinirli sanıyorsun mesela
🤣🤣🤣🤣şaka gibisin
Adamı niye bu kadar göz hapsine aldın sen , erkek olduğun çok belli teyze
Kiz yürü git 🤣🤣tamam erkeğim itiraf ediyorum 🤣🤣🤣erkekimsiiii teyzeeeee adami elinden aıacağim kizin çok düzgün benim olmali 🤣🤣🤣
Milleti iyi takip ediyorsun laf edilincede çirkef ruhun ortaya çıkıyor hadi sen fabrikatör komşunun damadını takip etmeye devam et
Türk Medeni Kanunu’na göre 17 yaşını doldurmuş bir kişi, yasal temsilcisinin (anne-baba veya vasi) izniyle evlenebilir; izin verilmezse aile mahkemesine başvurarak mahkeme kararıyla da izin alabilir. 18 yaşını tamamlayanlar ise hiçbir izne gerek duymadan evlenebilirken, 16 yaşını dolduranlar yalnızca olağanüstü durum ve önemli bir sebep varsa hâkim kararıyla evlenebilir, 16 yaş altı evlilik ise mümkün değildir. Bu yasal düzenleme çerçevesinde 17 yaşındaki birinin ebeveyn veya mahkeme izniyle evlenmesi pedofili değildir; çünkü pedofili, ergenlik öncesi çocuklara yönelik cinsel ilgiyi ifade eder ve 17 yaş ergenlik sonrası bir dönemdir.
Bu yazdıklarım yorum değil. Yasada böyle.
Sen bence ruhsal çöküş yaşiyorsun. Ve zenginlikıe parayla ilgili sorunlarin var travmanda var belli. Geçmiş olsun.
@SymrnaCityStyle yok zaten evlenmedi ki nişanlandi, okuyor. Evliliği 2/3 seneye anca düşünüyorlar. Hanimefendi böyle absurt bit şey ortaya atinca yazmak istedim. Bide ailevi dosy ve komuşumuzun nişanlisina kafayi takan arsiz teyze olduk 🤣🤣🤣teşekkür ederim yorumunuz içinde
yanlış düşünüyorsun. yaşca büyük erkeklerle birlikte olmak isteyen bir çok yaşca genç kadın var.
konu fakirlik filanda değil. senin düşüncelerin farklı olabilir, herkes aynı şeyi düşünecek değil
30 küsür olupta 18-20 yaşa kadar düştülerse zaten iyi nane değildirler. Bunlar evlenipte o yaştaki kizları berbat etmesin.
Bu sallakların çoğu da sanıyorki 20 yaşındaki kızların hepsi onları bekliyor. O yaştaki kız 10 küsür yaş farkına rağmen evleniyorsa ya evlenip o evden kurtulmak içindir ya da parası içindir.
Aynen çevrem bende dahil 20 yaşındayken hep 30+ tipler görücü gelmek istiyordu sürekli onlara kaldık sanki
erkekler geç olgunlaşır diye bir lafı adet edinmişler bile, onlarla evlenin falan diyorlar. lan olgunlukla yaşın ne alakası varsa sanki. 40 yaşında olup olgun olamayan insanlar tanıyorum ben be.
Bende tanıyorum bir insan 18 yaşında olgunsa her yaşta olgun oluyor , aşağıdaki kızı gördün mü 17yaşında ki kız ile 29 yaşındaki erkeğin evlenmesini savunuyor pedofililik değilmiş bu
evet ya, resmen çocuk evliliği bu. aslında toplumun çoğu kabullenmese de içlerinde pedofililiğe karşı bi yatkınlık var. insanlar çok garip. hakkımızda hayırlısı olsun.
Yaş olarak çok küçükler ama istesek olur sen bunu düşünme ve hatta çok kere bu yaş gurubu ile olmayacağını konuştum max 5 yaş
Benim yaş 29 eğer evlenirsem 18 yaşında olsun niye 30luk alayım
Tamam işte ya okumamış kızla evlenirsin ya da fakirle
Okuma yazma bilmesine gerek yok daha iyi olur hatta
Hayallerinde evlenebilirler😂 Pedo fantezileri işte
23 yaşında 33 yaşında biriyle görüşmüştüm. Zengindi baya. Kabul ettim çocuğu yani konuştuk. Fakirim ve okuyorum. Ama parayı çok umursamam bazen sadece cok ihtiyaç olur o da beklerim geçer.
Bütün kızlar neden çıtır genç ve yakışıklı zengin erkeklerle evleneceğini düşünüyorsa aynı sebeptendir
Hiçbir kız öyle düşünmüyor zengin arayanların takıldıkları erkeklerde yaşlı zaten
35 yaşındayım. Şu an biriyle evlenecek olsam kendimden en fazla 5 yaş küçük olmasını dilerim. Fazlası kafayı yorar. Aynı yollardan geçmiş olmak iyidir
bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım dediğinden
bu kadar cümleyi kim uyduruyor yaa. :D
kendilerini cok genc saniyorlar
Evleneblirler örnek çok
mal oldukları için jdjsjs
Evde kalmış kiz sorusu bu sanırım
evde kalmış otuz ve üstünden iyidir eheheheh
20 yasinda bebeyi napim
yoo sanmiyoruz
Severek isterim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, insanlar farklı yaş ve hayat tecrübelerine sahip olabilirler. Herkesin ilişkilerden beklentisi, arayışları ve hayata bakış açısı farklılık gösterebilir. 💭 Bazı erkekler gençlik enerjisi ararken, bazıları da kendilerini daha iyi hissettiği bir dinamik bulmak isteyebilir. Önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve anlayışla kurulan bağlardır. Kendi değerlerine göre adımlar atman en doğrusu. ✨💖