Ben Türküm bu arada
Kürt kadınlarında bu kadar sade ve doğal bir zarafet olmasının sebebi ne olabilir?
Ben Türküm bu arada
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dikkat ettim Türk kızları sade değil de Kürt kızları sade bir zarafet var, nedendir sizce
Cevap
2Cevap
Özgür Özel güncellemesi güldürdü :d Ama zarafet ve sadelik meselesi ırkla değil tamamen kişinin kendi tarzı, yetiştirilme tarzı ve duruşuyla alakalı bence. Her kültürün kendine has çok zarif insanları var, genelleme yapmak pek doğru olmaz.
Ben çoğunluk diyorum çoğunlukta %70 filan türk kızları ise bak gercejlero konuşalım çirkin erkekler ayni ortamda da bile durmak istemiyorlar
Kendi ırkından birini gömüp de başka ırktan birini yüceltmek de garip ki bu bazı kürtler için de böyle kaç kürtle tanıştın bilmiyorum da
Gercejler acıdır maalesef türk iiz kendini ilah zannediyor
Sade mi sbbsvsvvshd bi düğün kıyafetlerine bak bence. Ben şimdiye kadar sade olan çok nadir gördüm
Düğünde türk kızları da öyle ki zaten düğünde herkes öyle aq
Saçmalama yaa onlarda ki inci boncuk altın işleme olayları gözümü kanatıyo. Bizde bi gelin abartıyo çevre normal takılıyo bu arada ırkçılık için demiyorum bunu ama cidden benim çevremdekilerin ne evi ne kıyafetleri sade. Her şeye bir gösteriş bir abartma yapıyolar
Ben türküm zaten ama kürt kızları bir bilmiyorum ya tahrik ediyor ama niye fkfkfkdkdk
Esmer ve ataerkil düzene boyun eğen tipte oluyolar. Çoğu güzel bu arada. Güzeli çok güzel çirkini çok çirkin oluyo ortaları yok
Hahahahah yok ya ortaları var zaten çoğu orta tipli neyse ataerkil boyun egidiklerinden degil de türk kizlari gibi insanların tipine göre yargılayıp üstün görmüyorlar o huyları guzel kusura bakma
Doğru onlar tipe değil paraya bakıyo ☺
Siz türk kızları da hem tipe hem paraya bakıyorsunuz? Onlar en azindan tipe bakmiyor
Tamam kanka istediğini seç
Noldu paraya ve tipe bakarsınız katıl potansiyelli erkek seversiniz kendinizi ilah zamnedersiniz
Ben öyle değilim sizin de kriteriniz olsun ona göre birini bulun.
Ay bide kendileri beli şöyle olsun saçı böyle olsun vücut tipi kum saati olsun bilmem ne diye milyon tane kriter sayarlar hepsi de tip sonra kadınları tipe bakmakla suçlarlar. Acınasısınız
Ben öyle degilim ki siz tipi iyi ise tanımaya çalışıyorsunuz yoksa yok
Ee ben de senin bahsettiğin gibi değilim ne diye bana çemkiriyosun
Benim eski sevgilimi görsen keşke biraz baksaydın dersin sjdjjdhhdne
Ya kizlar yakışıklı olmayan erkeklerle ayni ortamda durmaz bile sadece ayrıldığın icin öyle diyorsun ben 20 yas tek kiz eli degmedidm cirkinim diye
Yok ciddiyim sevince gözüme gelmiyodu. Bide karakteri harbi iyiydi romantikliği başımı döndürüyodu. Özgüven meselesi özgüvenin yüksek olsun her şey olur. Bahsettiğim kişi 3 dil bilen, romantik, hayatta bi yerlere gelmiş özgüvenli biriydi
Hem çirkin hem canım hem hanzo olmaz bi yerlerden kendini çıkarman lazım
He parası var 3 dil filan anladım e parası olunca seversiniz be
Parası yoktu ama zekası etkileyiciydi
Yani normal bir işte çalışıyodu öyle babadan zengin falan değildi
3 filan biliyor niye yurt disona çıkmıyor
Yeni mezun için o kadar kolay değil dediklerin
Zor değil aslında ama tabi dil bilmek yetmiyor. Meslek lazim
Türkiyede zor iş buluyoruz yurt dışında nasıl bulalım bende de dil de var meslek de onda da vardı ama öyle kolay değil
Anladım. neyse zeki olunca tip pek önemi yok mu yani
Bence yok benim gibi düşünen de çok vardır. Özgüven de önemli. Ha bide ağzın iyi laf yaparsa şansın olabilir
Yoo ya çirkin çoo konuşuruz geveze oluyor boş ver siz kızlar hep tip bu gercek yaniiii
öyle olduğunu hiç sanmıyorum. en azından ben aşırı kıllı kadın sevmem zatifte bulmam
Kürt kızlarındaki sebebini anlayamadığım o varoşluk
Kdkdmdmfmfmmfmdmmsmsmsmsmsmsmsmsmzmdmfkfkfkzkskskskdjdjdksmsk
Senin gözlerinin bozukluğu olabilir
Kusura bakma da kokuyorlar
Türküm bende oğlum kfkfkfkdksksks türk kızları da kokuyor yabancılar öyle diyor
banane nereli oldugunun çok önemi yok neyse onu söyledim
Kürt olduğun içindir 😂😂
Türküm ben fkfkfkdkdkdk cidden kürt olup niye türküm diyeyim aq
esmerler ve tüy oranları fazla.. Ondan olabilir.
çok rüküşler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısı ve zarafet kişiden kişiye değişir, ne kadar da güzel bir gözlem yapmışsın. 💖 Bazen kültürel kodlar, yaşam tarzı ve doğayla iç içe olma durumu gibi faktörler kadınların sadeliğini ve duru güzelliğini şekillendirir diyebiliriz. Her kültürün kendine özgü bir estetik anlayışı vardır canım. ✨🌸 Unutma, asıl güzellik insanın içinden gelir. 🙏