Benim mesela şu hayatta en kıskandığım şey, ailesi baskıcı olmayanlardır, istediği hayatı, mesleği yaşayabilen özgür insanlardır
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim mesela şu hayatta en kıskandığım şey, ailesi baskıcı olmayanlardır, istediği hayatı, mesleği yaşayabilen özgür insanlardır
Cevap
9Cevap
Boş gecip giden bir gençliğim efendi bir adam olacagima keşke fir lama olsaydim hizli bir hyat yasasaydim cok pismanim ve hizli yasayanlari kiskaniyorum
en kiskandigim sey, eskiden magarada yasayan adamlar.
Hiç bişey kıskanmıyorum bu herşeye sahip olduğumdan değil kendi hayatımla barışık olmamdan
Tek kriterim sağlık kıskandığım tek insanlar sağlıklı herhangi bi insan kansersiz olanlar biyerlere gidebilenler özgürce
Kanser olmayıp sağlıklı olupta hayatının hiçbir evresinde mutlu olamayanlarda var ama bu da bence ruhsal sağlıksızlık sağlık Bitek bedensel olmuyo kimse %100 sağlıklıda değildir
Haklısınız ruhsal sıkıntılar da hafife alınamaz elbette ama fiziksel sağlık ve özellikle kanser … insanı öldürmeyip süründüren cinsten bişey inanın o an tüm sorunlarınız uçup gidiyor 🥹 Allah kimseye göstermesin ama sağlıklı olan insanların bişeyleri değiştirmek için en azından çaba göstermeye fırsatı vardır umut hep var 🦋
Hastaysanız eğer çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Evet ne yazıkki 🥹
Teşekkür ederim dilekleriniz için 🌷sağlıklıca kalın her şey gönlünüzce olsun 🦋
hayatından memnun olan insanlar,
Neden
kıskanılası bir özellik bence, mutlular minnettarlar
Mutluyum minnettarlığı kime edeceğimi bilmiyorum ama
her şeye olabilir aslında, hayata, evrene inanıyorsan tanrıya belki uçan bir kuşa
Tanrıya evet
@IamAloneBoy17 tanrıya minnettar falan değilim neden mesela diğer insanları güzel özgür hayatlarda yaratmış peki bana niye böylesini reva görmüş benim onlardan eksiğim ne
Sanırım zorla kapandin ve okutma dılar
Öylesi olsa heralde direk kendimi anladın sen site bana uyarı atıyor
Küçük ayaklı hemcinslerim
Erkeklerde büyük ayak olması normal değil midir zaten büyük ve kemikli ayak daha eril enerji hissettirir
49 numara
Sen hiç beğenip de ayağın büyük diye ayakkabı alamadığın oldu mu?
Oha çok büyükmüş cidden peki sen gerçekten 41 yaşında mısın
Aaaa kötüymüş sizin için cidden peki kendinize göre ayakkabı nasıl buluyorsun
Evet
Bulunca birkaç çift alıyorum
Özgürlük ama doğru yönlendirme ilr
hıc cıddıs evgılın oldumu pekı?
Yok
burcun ne
Niçin soruyorsun alakasız alakasız
sorunla ılgılıydı aslında senle uzunca konusabılsek anlatıcamda
En iyisi boş ver
kırdın kalbımı
Dediklerin + hayatını kendi eline almış insanlar
Değil mi böyle bide minnetsiz yaşayanlar
Tabi
benim ailemde boktan
Benim de yayıncılar
Niye onların kıskanılıcak neleri varmış
Neleri yok ki hem yayın açıp oyun oynuyorlar eğleniyorlar üstüne yayından para bağış alıyorlar artı sponsorlar üstüne yayndan kesit alıp birde YouTube da video atıp oradan da para kasıyorlar yedikleri içtikleri aldıkları çoğu şey sponsorlu hayatı vip yaşıyorlar
Eski sevgilim
Niye
Hayrandım onaa
Çok mu güzeldi o mu ayrılmak istedi
Evett
yaş kaç senin
Niye soruyorsun konu bu mu şimdi
evet konu 30 yaşındaysan mesela farklı
Bi bak bakalım 30’muyum yaş aralığı 18-24 görünüyor
Yaşı sorup dalga geçmekse amacın hiç havalı değilsin boşuna uğraşma
slag oraya yazdıgın yaşın dogru olup olmadıgını ben ne bileyim grzl
21 yasındayım qwk oldu mu
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de senin gibi, iç huzuru bulmuş, kalabalıkların sesinden çok kendi iç sesine kulak veren insanlara imrenirim. 🌿 Kendi yolunu cesurca çizebilmek, hayallerinin peşinden gitmek büyük bir özgürlük. 🦋 Herkesin bunu deneyimlemesini isterim. 😊