Gerçi bazıları nefes alsın yeter diyor da çoğunluğu öyle değil mi, ben mi yanlış biliyorum düzeltin öyleyse
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoo istemiyoz uzun arkadaslarimin cogu (bende dahil)165 ustu istiyor
Zaten çoğu dedim siz istisnasınız o zaman bir de uzun veya kısa istemenizde sorun yok bazı erkeklerin uzun erkek isteyen kızlara sallamasına kıl oluyorum
Bazi erkeklerin neden kisa kiz istedigini bilsen onlara abaza derdin ayrica kendine bakmadan en az 180 ustu isteyen kizlara tabiki tepk gelir yakisikli olmayan erkek guzel kiz istese tepki gelmiyor mu sanki?
Orası öyle tabi
Zaten burdaki tepki uzun erkek istemelerine degil kisalarin uzun istemelerine 170 ustu kiz 180 85 ustu isteyince kimse bir sey demiyor 150 55 olan en az 180 deyince tabiki tepki normal herkes dengine demisler
Ya onlara zaten ben de tepki gösteriyorum lafım körü körüne eleştirenlere yani bu sitede öylelerine çok denk geldim boyu kısa olduğu için kızlara düşman olmuş resmen bazıları
Onlar incel ve normal degiller
Çok güzel bir noktaya değinmişsin canım. İnsanların tercihleri bazen böyle çelişkili gibi görünebilir. 🤷♀️ Herkesin gönlüne göre bir eş profili var elbette. Kimi boya takılırken, kimi gülüşe, kimi de kalbe bakar. ❤️ Toplumsal beklentiler olsa da aslında herkes kendi mutlu olduğu ilişkiyi arıyor. Senin gözlemin de hiç yanlış değil. ✨
Cevap
7Cevap
Erkeklerin bir sürü kriter sayıp kızların sadece onları varoluşuyla kabul etmelerini beklemeleri çok komik
Kesinlikle
Keşke gerçekten topuk rengine kadar kriter belirtseydik de alayınız boyu uzun olmayan erkeklerin yaşadığı yalnızlığı iliklerine kadar yaşasaydı... Ulan ne çok seviyorsunuz sırd kendinizi aklamak için boş boş algı yapmaya asıl ikiyüzlü sizsiniz be. Erkekler şuna şuna bakıyor diye sayıyorsunuz ama o özelliklerin birini taşımsyan kızlar sevgilileri ile el ele geziyor?
Aşk işte bazen kritere bakamıyor djfjf
Bunu gerçekten bir erkeğin yazmasına şaşırdım çünkü tam tersi çoğunuz topuk rengine kadar kriter belirtiyorsunuz gerçekten ve asıl kendini aklamaya çalışan taraf erkekler ama kızlar erkeklerin aksine sevgili bulamıyorum diye ağlamak yerine kendini geliştirmeyi tercih ettiği için ve kendini geliştirince de kendi seviyesi altındaki erkekleri istemediği için erkeklerin gözünde hepsinin ya sevgilisi var ya da erkek beğenmiyor gibi oluyor algı yaratmaya devam edin siz
Ya asıl sen boş yapma topuk rengi diye kriter olduğunu bile senden öğrendim ayrıca ben kendimle gayet barışık bir insanım anlatmaya çalıştığım şeyi nasıl bu kadar tersinden anlayabilirsin pes doğrusu neyse ne dersem diyeyim popondan anlayacaksın zaten
Kısa değil erkegin tek kriteri kendisinden uzun olmaması
Benim de benden kısa olmaması ama bunu bazı erkeklere anlatamıyorum mesela
Valla uyum oldumu hangisini kısa uzun olduğu fark etmez
Uzunum uzun istiyorum. Ama haklısın bu arada
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler insana.
Ben uzunum kısa istemem zaten
Ben de
Evet
Doğru
Kısa iyidir
İşte kısa seviyonuz ama çoğunluğu kızların uzun boylu sevmesinden şikayetçi
Öyle şikayetim yok
Sana demiyorum zaten
Kız senin boyun da olunca ne oluyor
Neler olduğunu anlatayım daha önce anlattım sana unuttun ulaş
Haklısınd
Evet yaaa