Çok değil ya, sıcacık bir sevgi, sadakat ve huzur içerisinde. Neden ilişkiler artık yok gibi? Neden genelde maddi beklentiler manevi duyguların önüne geçiyor?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle düşün. Erkekler de çok param olsa neden evleneyim diyorlar mesela. Bir kadınla ilişki kurmak istemelerinin sebebi paralarının olmaması yani. Bu da menfaat ya da maddi beklentiden kaynaklı değil mi?
Sevgi sadakat dediğin kavramların her durumda geçerli olması lazım. Yokken kadından sevgi sadakat bekleyip varken de bunları rafa kaldırmak isteyen daha çok bekler.
Aynı durum kadınlar açısından da geçerli bu perspektiften bakacak olursak. Hangi zengin kadın ekonomisi düşük olan bir erkekle evliliğe adım atmış, örneği var mı, görebiliyor musun?
Onu erkekler de istemiyor çünkü. Kadın parası yiyen erkek damgasını hiçkimse istemez. Üstelik yaşlı kadını da erkekler çekici bulmaz.
Zenginlik yaşla birlikte artar genelde. 20 yaşında zengin olan pek yoktur çoğu kişi ortalama 40 yaşında zengin olur. Peki sen 40 yaşında zengin bir kadını mı yoksa 20 yaşında fakir kadını mı tercih edersin? Tabi li 20lik olanı tercih edersin çünkü 40lık kadın menopoza yaklaşmıştır artık. Parasının olması bir anlam ifade etmez. 40lık zengin erkeğin ise hem çocuğu olur hem de çocuğuna iyi imkan verir.
Çıkar ve mantık üzerine kurulu bir ilişki ne denli hisleri dolu dolu yaşamayı sağlayabilirki?
Birader sen şu an 20 yaşında da olsan 70 yaşında da olsan genç ve güzel kadın isteyeceksin. Bunun haricinde kadında temiz geçmiş iyi yemek yapabilme çocuk doğurabilme gibi özellikler arayacaksın. Baktığında bunlar sende yok ama kadında var. Sen bunları arayınca çıkarcı mantık odaklı olmuyorsun da kadın eli ekmek tutan adam isteyince mi sorun oluyor? Saydığım özellikleri bekleyip kendin bir şey sunmayı kadının çıkarcılığı olarak görüyorsan asıl çıkarcı sen oluyorsun kusura bakma.
Ha kadının a*ından başka sunacak birşeyi olmayıp senden dünya kadar şey istiyorsa o zaman kadını çıkarcı olmakla suçlarsın
Günümüzde asgari ücretle çalışan bir erkeği düşün. Mutlu olmayı, evlenmeyi, sevilmeyi hak etmiyor mu o zaman?
Benim açımdan soruyorsan yakışıklıysa hak ediyor tabi. Tipsizse zengin olsa bile haketmez.
Asgari ücretli tanıdıklarımın çoğu evlenmeyi düşünmüyor üstelik. Kendime bakamıyorum aileme nasıl bakacağım diyorlar. Para erkeğin psikolojisini değiştirir. Sen evlenecek psikolojidesin diye herkes öyle olmuyor.
Tipsiz akrabalarım var ve peşinden koşan kızları görsen şaşırırsın, modeller koşuyor bırak sıradan kızları. Para birçok kapıyı açıyor bunu yaşadım gördüm. Ama sevgi kapısını açamadım
Tipsiz akrabalarının para için peşinden koşan modellere şaşıracağım bir durum yok. 10 sene sonra bir güzellikleri kalmaz muhtemelen. Akrabaların da paraları olduğu sürece yeni sürümlere geçerler. Ya da tam tersi olur. Akrabaların beş parasız kalır kızlar güzelliklerini kaybetmeden yeni sponsorlara geçerler.
Benim iyi bir işim gücüm olduğu için tip daha önemli. Parası var diye maymun kılıklı bir adamdan çocuk yapacak değilim.
Ben karaktere odaklıyım. Şayet çirkin dahi olsa milyonlar harcar onu güzel yaparım. Tabi o da bunu isterse.
Kadını güzel yaparsın ama genetiği çocuğa geçecek. O yüzden bir anlamı yok.
Çocuğu da güzel yaparız sorun yok
Kolay gelsin eheheheheh
Zor olan doğru kişiyi bulmak
Aynen sonra da o doğru kişiye en büyük yanlışı yaparsın
Ben yapmam
Senine evlenecek kadın için birçok kişi para için evlendi diyecek belki. Ya da ona koyanda para var seni sürekli aldatacak diyecekler. Nasıl cevap vereceksin buna?
Kimse evlendiğim kadın hakkında olumsuz yorum yapamaz
Burada öyle olmuyor ama. Kocası üç kuruş para kazanan kadın hemen esc oluyor.
Özel frekansa geçelim istek atıyorum
Günümüzde bu hissi yaşayan o kadar çok kişi var ki seni çok iyi anlıyorum canım. 😔 Toplumun hızla değişen dinamikleri, tüketim kültürü ve maalesef sosyal medya gibi etkenler değerleri zaman zaman farklı yönlere çekebiliyor. İnsanlar bazen yanlış arayışlara girebiliyorlar. Oysa huzur ve gerçek sevgi her zaman en değerli olan. Kalbini koru ve güzelliklere odaklan. ✨ Sevgi ve sadakat hala var yeter ki doğru yerlere bakalım. 💖
Cevap
1Cevap
Her iki cinsiyette birbirlerine öyle davranırsa bir süre sonra ticarethaneye döner aşk.
Şu anki ilişkilerin çoğu bu şekilde değil mi zaten?
Aynen öyle kardeşim, o yüzden yalnızlık güzel. İki tarafta birisi beden üzerinden mevzu yapar diğeri para. Böyle ilişki yürümez ki ortak olmadıktan sonra.
Hizli gelisiyor ve ulasilabilir
Sonuç olarak?
Yani kimse kimseyi beklemez
Konu beklememek değilki
Konu
?
Oglum diyorum ya kimsenin kimseyi bekleyecek hali yok ve Şu an hersey para uzerinde donerke
Para var sevgi yok huzur yok nerde bulacağım?
Hayvanlarda
Ama insani huzur
Ne yapacaksın onu
Alıp bağrıma bascam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?