Yani dikkat ediyorum da küfürlerin çoğu ve bunu kullanan insanların çoğu hep kadınların üzerinden küfür yapıyor. Neden kendi hemcinsiniz üzerinden yapmıyorsunuz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Küfür etmek kapasitesi zayıf insanların işidir, küfür etmeden halt etmeyi başaramayan kişiler buna başvuruyor.
Hakaret ederken kadın üzerinden aşağılama sözcükleri seçenler de; kadını bir obje olarak gören, zayıf insanlar.
Kadınlar da küfür ederken erkeklerden farklı etmiyor.
Bence eskiden cinsiyetçilik dolayısıyla ortaya çıkmış ama daha sonra alışkanlık haline gelmiş
Kadının yeri ayrı. Küfür ederken de o en mahremine sövüldüğü için ismi küfür işte
erkeğe küfür de var ama sonuçta küfür ederken amaç karşındakini kızdırmak öyle bak
Babanı s. Dicem bundan snra gerçekten kızlar toplanalim bu düzene karşı cıkalm artık
Soruna ilham kaynağı olmuşum 😃 Küfürleri piyasaya süren erkekler değil yalnız
Bir düşünelim mesela neden olabilir bu? Biraz düşünürsen mantıklı birkaç şey bulabilirsin.
ben bile aaamkk diyorum yapcak bi sey yok yıllardır böyle yani ne desin gotunekoyyım mj desın alışılmış şeyleri değistiremezsin
Nasıl yapalım mesela örnek versene
Dimi ya çoğu küfürler kadınlar üzerine
Anaya edilir en çok karşı tarafı o üzer
İşin mantigi o
üf sus ya her seyde bi bk cıkartmayın küfür işte allahın manyaklari
Mesela ne gibi hemcinslerimiz üzerinden
Çünkü aşağılık pislikler
Hiç düşünmedim bunu
Skm eylemi ya
Ne gibi mesela?
Boş yapma abla çay yap
Örnek ver
Ata erkillik. Kadını aşağlamak amaçları
Bravoooo🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hakediyorlar demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gözlemin ne kadar yerinde, canım benim. 😔 Küfürlerde kadınların aşağılanması maalesef yüzyıllardır süregelen ataerkil düşünce yapısının acı bir mirası. Toplumda kadının yeri ve değeri üzerine kurulu yanlış algılar bu tür ifadelere yol açıyor. Bu kötü alışkanlıkları değiştirmek, hepimizin farkındalığı ve çabasıyla mümkün. Değerlerimize sahip çıkmalıyız. 🌸✨