Arkadaşlar merhaba, bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem. Bir akrabanız sizinle konuşmasa, aynı bina içerisinde görmezden gelse ne yaparsınız? Fikir verir misiniz rica etsem bana?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Böyle şeyleri umursamasanız iyi yönünden baksanız siz de aynı şekilde davransanız sonuçta hayatından bir dert gitti
Beni görmezden geleni ben de görmezden gelirdim sanki yokmuş gibi davranırdım
Bende görmezden gelirim kimse vazgeçilmez değildir umrumda olmaz
Olsun.. öyle bir görmezden gelirim ki varlığından şüphe eder benim ona ihtiyacım yok
Tabiki
Bence mükemmel bişey ya misss gibihava basarim ona
Bende aynısını yaparım
Olsun, o sana nasıl davranıyorsa sende aynısını yap niye bir yerini kaldıracaksın
Sende umursama
Aynı şekilde devam
Bende onu görmezden gelirim yani
Aynısını
O nasıl davranıyorsa sende aynısını yap
Muhattap bile alma, yokmuş gibi davran.
tabi bekliyorum
Bende konuşmam aynı şekil davranırım
Olabilir ben yaşıyorum o durumu mesela aylardır konuşmuyorum onlarda benle konuşmhyor ne güzel umurumda olmadan yaşıyorum
Neden yapılmasın aynı apartmandayım ben akrabamxa olsa konuşmamam gerekiyorsa konuşmam
Tabi
Sen de görme
sende gormezden gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cemre, böyle bir durum gerçekten de kalbi yorabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Aynı bina içinde bir akrabanın seni görmezden gelmesi insanı düşündürür. Belki bir gün uygun bir an yakalayıp nazikçe "Merhaba, aramızda bir sorun mu var?" diye sormayı deneyebilirsin. Bazen içten bir konuşma, yanlış anlaşılmaları gidermenin en güzel yoludur. ❤️ Sakin kalmaya çalış, her şeyin bir çözümü bulunur.