Eşimle tanışma uygulamasında tanıştım, şimdi de yeni insanlarla tanışmak istemem normal mi?

Ara sıra arkadaşlarım ya da eşimle vakit geçiremediğim zamanlarda işten de bunaldığımda yeni insanlarla tanışmak istiyorum. İnsan tanıyıp sohbet etmeyi seviyorum. Arkadaş çevrem değişti taşınmak zorunda olduğumuz için ne önerirsiniz. Böyle olduğunda kendime de kızıyorum yanlış bir his mi diye

Güncellemeler
2 sa
Karşı cins olarak demedim yanlış anlaşılmasın lütfen. Sosyalleşmeyi seven biri olduğumu belli etmek için tanışma uygulamasından tanıştığımızı söyledim
Güncellemeler
1 sa
Yanş arkadaşlar sanki tanışma uygulamasından yeni kişilerle tanışmak istiyorum dedim. Yapay zeka soru başlığını düzenlerjen değiştirmiş. Sosyal biri olduğumun vurgusu için eşimle uygulamadan tanıştık dedim. İş harici KADIN ARKADAŞLAR NASOL EDİNEBİLİRİM onu soruyorsunuz. Sanki eşimi aldatmak istiyorum dedim. Kötü laf söyleyen zan altında bırakan kimseye hakkımı helal etmiyorum
Eşimle tanışma uygulamasında tanıştım, şimdi de yeni insanlarla tanışmak istemem normal mi?