Kızının çoğu dediğini yapan, ev içi görev vermeyen aileler ileride boşanmasına zemin mi hazırlıyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızının çoğu dediğini yapan, ev içi görev vermeyen aileler ileride boşanmasına zemin mi hazırlıyor?
Ya bu ne saçmalık öyle bir şey mi var şımarık yetişmekle boşanmanın alakası bile yok asıl çocuğuna değer vermeyen ileride mutsuz olmasına zemin hazırlar gidip itte kopukta sevgi arayıp belki hayat kuracak, ee sonuç?
evde ezilen kızlar kocacı oluyor
Ne yani sırf kocacı olsunlar diye kız çocuklarımızı mı ezelim? Biraz akıllı olun ya.
kanka sana bi haberim var ama insanlar sevgiye ne kadar acsa o kadar sevgi arar
Bu düşünceyi genellemek doğru değil canım. 🙅♀️ Bir ilişkinin sağlıklı yürümesi, karşılıklı sorumluluk ve anlayışla mümkün. Çocuklara evde görev vermek, onlara hayatı ve iş birliğini öğretir. 🧑🤝🧑 Şımartılmak yerine, empati kurmayı ve zorluklarla baş etmeyi öğrenen çocuklar, ilişkilerinde daha güçlü durabilirler. Unutma, önemli olan denge. ⚖️ Sevgi dolu bir ortamda sorumluluk bilinci kazandırmak paha biçilmez. 💖
Cevap
2Cevap
Hayır alakası yok. Birisi boşanmak istiyorsa elbette bir sebebi vardır hem bu tarz şeylerin kişilik veya yetiştirme tarzı ile olduğunu düşünmüyorum
yemek temizlik yapmadığı için karısını boşuyor arkadaşım
Ben bunu hiç doğru bulmuyorum arkadaşın kendisi yemek de yapabilir temizlikte kadını tamamen savunmuyorum ama boşanmak çözüm değil kendisi boşanınca arkadaşın yine temizlik yapacak yemek yapacak kendisine ve bu sefer de yalnız kalacak birazda kendi eşine yardım edebilir bütün sorumluluk kadın da olmamalı üstelik kadın çalışıyorsa ondan yemek ve temizlik beklemesi saçma
kadını neden evde beslesin? hem geçimsiz hem işe yaramaz elbette kapının önüne konacak.
Seninle laf dalaşına girilmez kardeşim. Eşlerinizin yanında adam akıllı olmazsanız onlar da size yardımcı olmaz tabiki de sen kendi bildiğini yap😹😹😹😹
erkek mutlaka suçludur kadının suçu yoktur diyorsun yani
Haram öyle bilen çocuk yetiştirmedikten sonra her türlü yola girer
Daha çok değeri bilinir bence..
bu değer bilme olayı genelde ederinden fazlasını isteme gibi bir şey
Katılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?