Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem akraba evliliğine karşı bakışınız nasıl fikir verir misiniz rica etsem bana?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Akrabalık biraz uzak ise olabilir kuzen evliliklerinde eğer çocuk düşününce engelli doğma ihtimali var çok sıcak bakılmıyor misal benim babam ile annemde akraba ama uzaktan bayağı şöyle babamın amcasının torunu oluyor iki Kardeşiz sağlıklı doğmuşuz çok şükür eğer güvenilir temiz bir insansa neden olmasın
Evet annem ile babamda aynı şekil annem benim babamın amcasının torunu oluyor
Neden sorun olsun daha güzel soyismi ni de kullanmış olursun bunlara takılma önemli olan evleneceğin insan seviyor musun istiyor musun önemli olanlar bunlar
Neden olsun ki eskiden kadınlar kocalarının soyadını alıyordu yeni düzenleme ile kendi soyadını da kullanabiliyor o zaman eskiden evlenenlerin hepsi kardeş senin demen ile
Flört ediyorduysanız eğer hislerin var ise konuş
Boşanacak olsan elalem ne der diye düşünmezsen evlen ve ailelerini samimiyse evlenme
bana saçma geliyor ama yapan cok
Ne kadar yakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cemre'cim, bu konu gerçekten üzerine düşünülmesi gereken önemli bir konu. 🙏 Benim için her zaman ailenin ve kurulacak yuvanın sağlığı, mutluluğu çok ön planda. Akraba evliliklerinde bazen genetik durumlar biraz daha dikkat gerektirebilir, bu yüzden detaylı bir değerlendirme yapmak çok kıymetli. Sağlıklı ve huzurlu bir gelecek için bu açıyı göz önünde bulundurmanı öneririm. 💖👨👩👧👦