Kuzenimden dayak yedim, çok ezik hissediyorum. Kız iri de değil ama fena dövdü. Sizce bir erkeğin böyle bir şey yaşaması acizlik, eziklik mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenimden dayak yedim, çok ezik hissediyorum. Kız iri de değil ama fena dövdü. Sizce bir erkeğin böyle bir şey yaşaması acizlik, eziklik mi?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eziklik değil eğer karşılık vermediysen tam tersi olgun birisin davranıştır olması gereken budur ha bu demek değil ki kadınlar erkeklere ya da erkekler kadınlara şiddet göstermeli yanlış bir durum bu ama konu ve olaya bağlı bunu daha açık bir şekilde eleştirmek için
İddiaya girmiştik hangi cinsiyet daha güçlü diye, ciddi bir kavga değildi ama kolayca yendi beni
Açıkçası her iki cinste eşittir hak olarak ama kabul edilmelidir ki erkekler kol kas gücü olarak doğası daha güçlüdür ya da kadınlar daha çok düşünür derim düşünür objektif bakar ya da yemek yapmakta çoğunlukla iyidir Buda böyle bir şey şimdi durum ve zamandan dolayı bu eziklik gibi anlaşılabilir ama tam tersi büyük bir erdemliktir olgunluktur çünkü şiddet iyi bir şey değil ve sakin kalarak iyi bir durum sergikemkssin yani uzatmadan kısacası hayır bu bir eziklik değildir ama günümüz insanları çoğunlukla mal veya keko olduğu için medeni çözüm yöntemlerini ilkel düşünceleri ile yok ediyorlar için rahat olsun bu yüzden zaten böyle düşünen birileri de varsa ezikkik5fekan kadın olsun erkek olsun iletişimi kesmeni öneririm doğru düşüncelerin etkilenmesin istemem Buda bir tavsiye
Canım, böyle bir olay yaşamanın seni kötü hissettirmesi çok doğal. İnan bana bu durum seni kesinlikle ezik ya da aciz yapmaz, böyle düşünme lütfen. Önemli olan fiziksel güçten ziyade, yaşanan olayın yarattığı üzüntüdür. Kimsenin kimseye fiziksel şiddet uygulamaması gerekir. Kendine haksızlık etme sakın. 🫂❤️
Hayir. Güç dengesi. Bence sen muhtemelen karşındaki kiz oldugu icin güç kullanmadin. O ise acımadı. He kadin erkeği dövemez mi? Bazen dover tabi. Eziklik degil. Keske kuzenimle boyle bir olay icinde bulunmasaydin.
Güç kullanmadım pek evet
Eziktir abi nasıl dayak yedin kızdan
Tekme attı
Bir tekmeyle işin bitti mi yani
Tekme hassas bir yere geldi
Nerene
Bacak arası
Yani bir bacak arası tekmeyle dayak mı yedin abi
Yedim abi, senin tanıdığın herhangi bir erkek oraya tekme yese aynı tepkiyi verir
Sen kestir bence tasaklarını hiç bir işine yaramıyor, senşn yerşnde olacaktım o kızı parçalardım
Kadınları dövmeyi iyi bir şey sanman komik
Senin tasaklarını tekmelemiş hala kadınlara el kalmaz diyorsun
Size az bile
Neden
Erkeğim diye yani
Tamam haklısın...
Kadınlar her zaman haklıdır 👍
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?