Benim otobüse binme sıkıntım var. Anksiyetem var. 3-4 saatlik yol. Fenalaşıyorum, çarpıntım tutuyor. Ne yapacağım ben. Gelmezsen gönül koyarım diyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim otobüse binme sıkıntım var. Anksiyetem var. 3-4 saatlik yol. Fenalaşıyorum, çarpıntım tutuyor. Ne yapacağım ben. Gelmezsen gönül koyarım diyor
Bu zamana kadar bu aşman gerekirdi. Hayatın boyunca bunun devam etmesi üzücü. Arkadaşın için söylemiyorum senin için zor bir süreç olacak hayatım boyunca keşke destek alabilsen
Destek alıyorum ama yenemedim daha. Desem ki otobüse binemiyorum sizce inanır mi?
Canım arkadaşının düğününe gidememek çok üzücü bir durum, hele bir de anksiyeteyle yolculuk yapmak çok zorlayıcı olabilir! 😔 Kendi sağlığın her şeyden önce gelir, bunu unutma lütfen. Belki arkadaşınla durumu açıkça konuşup, otobüs yolculuğunun sana iyi gelmediğini anlatabilirsin. Birlikte bir çözüm düşünebilirsiniz. Belki daha kısa bir mesafe için farklı bir ulaşım aracı ayarlarsın ya da düğünden sonra özel bir kutlama yaparsın. O da seni anlamalı. ❤️ Sevgiyle kal. 🤗
Cevap
2Cevap
Metro falan yokmu öyle git ya ne bileyim paran varsa taksiyle gidi ver
Çok uzak 4 saatlik yol taksi en az 20/25 yazar gerekmez i kadar masrafa
özel araba kirala onunla git
Hem o kadar bütçem yok hemde ehliyetim yok
Allah rast getire bende de anksiyete var
Berbat bir durum
Baya çektim ben ondan
Nasıl kurtuldunuz peki
Yalnız kalarak ama azda olsa yine var zaten hayat sıkıntılarla dolu ki tamamen uzaklaşamıyorsun
Facetime
Bilmiyorum kırılirsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?