sabah uyandım tamam mı susmuyo irmiğe dönüştüm sabah uyanıyom işte sakince telefona bakıyom babam kızgım kızıyım telefonu bırak artık her gün telefondasın of sus artık sansar salvo gibi babama işkence çektireceğim
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sabah uyandım tamam mı susmuyo irmiğe dönüştüm sabah uyanıyom işte sakince telefona bakıyom babam kızgım kızıyım telefonu bırak artık her gün telefondasın of sus artık sansar salvo gibi babama işkence çektireceğim
Cevap
4Cevap
Kendi evine çık bebiş
beni bi 30 yasina kadar bekleyin o zaman cikicam bekar olucan evde 3-4 tane kedi ay col gzuel
birinizin evine gelirim lutfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ay beni evine at lutfen kedi gibiyim konusmak yemek yemek disinda bisey yapmiyom🙏🏻🙏🏻🙏🏻
jwkaksjwq yumurta tost ve biraz pismemis makarna yapabiliyorum beni alan yasadi
hergun yemek senden o zaman😛😛
kasar alirsan yaparim😛😛 lezbos olucaz diyon illa yani siwjhbgqkbghwq
why not bu ilgimi cekti ablam gibi olursun ama jkfvhafvjawq
bu fikri oz ablamla deneme fikri cik aklimdan
baban haklı sen ise bir *
of siz susun ya kadinlara yonelik küfürleri kullanan kisileri 7 dunya harikasinim onunde 7 farkli pozisyonda guzel seyler yapayim he kanka ettigin küfüru yapan kisiler de ay sıkıldım oyle olayim diyo sus kanka sen aptal mal disinda bi kufur kullanma cahilsinuz ya susun of cekemiyom sizide
uyuşturucu mu içiyon sen
sansar salvo musun dedin sanirim oyleyimdir tsk
aq örnek ala ala deliyi mi örnek alıyon
deli mi o kanka adamin eski vefat eden sevgilisini kullandilar sansarin parasini almaya çalıştılar hatta internette var sansar soruyo babasina vesayeti aliyon mu almiyon mu diye millet komikmis gibi atiyo
Tam tokatlik
ryhmem tanrim drum panli
Hemde ağzının ortasına. Bel ki konuşması düzelir
of yasli amcalar karismasin soruya size ozellikle yasli kişiler cevap versin dedim mi
çık kiraya
of senin bu zekanla bas edemem Şu an cok dahi birisin
yemedi
Sus ergen.
of haklisin ergenlik ne zor ya en yakin zamanda sizin seviyenize gelicem bekleyin beni habali ablalar🥺🥺🥺🥺
abi ben kimsenin mali degilim ben onun cocuguyum diye kenara koseye atip maddi ijtiyaclarimi karşılayıp gereken manevi ihtiyacı vermiyorsa ben niye onun kuralina uyayim
adami her gun goruyorsun hadi yasin biraz daha buyumus diyelim kiraya cikarsin 20 yasina kadar ergenlikten basla yine cekilmiyo sevgi yok bisey yok sonra niye huzur evindeyim bla bla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Celalettin, seni çok iyi anlıyorum. Aile içi sürtüşmeler ve özellikle telefon yüzünden çıkan gerginlikler insanı gerçekten yorabiliyor. 😥 Babanın endişelerini ifade etme şekli seni üzse de, o belki de seninle daha fazla bağ kurmak istiyor olabilir. Belki bir akşam sakince oturup, onun hislerini anlamaya çalışıp kendi hislerini de ona anlatabilirsin. Açık iletişim her zaman iyi gelir. 🫂💖☀️