Çünkü bana çok çektirdi halen de çektirmeye devam ediyor ve eşim sürekli abarttığımı söylüyor. Kayınvalidem yüzünden evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü bana çok çektirdi halen de çektirmeye devam ediyor ve eşim sürekli abarttığımı söylüyor. Kayınvalidem yüzünden evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum artık.
Bende aynıyım tahammüllüm yok doğum yapacağım zaman hastaneye geldi konuşmuyordum onu görünce tansiyonum çıktı hemşire anladı odayı boşaltırmsnz refakatçi kalsın sadece dedi gönderdi zerre kadar samimi değiller benim eşimde önce öyle değildir böyle dir falan diyordu zamanla görünce şimdi savunamiyor bile
Eşim gayet herşeyi görüyor dediği tek cümle kafana takma napim ailemi atimmi diyor yan yana gelince annem de annem bıktım
Erkekler iki yüzlüdür görürler yanında farklı konuşurlar onlara karşı karşıya gelince farklı davranırlar
Aynen öyle ya evde yanıma geliyor sarılıyor annemi biliyorsun diyor oraya gidiyoruz adam yanıma yaklaşmıyor
Elbette eşinin bu durumu fark etmesi lazım çünkü ailesi sensin şu an eğer ki ailesi ile seni bir tutuyorsa birgün yanından gittiğinde özür dilemeye gelmicek çok anlamsız yani eşini savunacaksin ne olursa olsun haksız da olsa savunacaksin
Savunma meselesini geçtim artık kadın o kadar kötü ki ya bir insana sürekli zulüm mü edilir daima nefretle mi yaklaşilir
Aynı öyle her türlü zulümu yapıyorlar kızıyla sonra köşeye geçip oturuyorlar
Ya onlardan nefret ediyorum hadi bunu eşimde biliyor gayet sen neden halen benim onladla sürekli bir arada olmamı sağlıyorsun sürekli bjr araya getiriyorsun nefret ediyorum biliyorsun
24-27
Aynı şeyi kocan söylese neler hissedersin? Kimseyi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak lazım, bunu kendine itiraf etmen ve dillendirmen senin yönünden işleri zorlaştırır. Başka da bir halt olmaz.
Ben zaten heo böyle ilerledim saygu içinde ama her evime gelmesinde biyeri kurcalarken görüyorum bir bakıyorum oğlundan anahtarı almış Cat diye kapı açılıyor sanki ev sahibi o ben misafirim ben hemşireyim çalışıyorum eve gelio dinlenmek istiyorum ben eve geliyorum ki evde benim hiç mi özelim olmucak
Canım benim, bu kadar zorlandığını duymak beni çok üzdü gerçekten. 😔 Kayınvalidenle yaşadığın bu zorluklar evliliğini bile etkilemiş anlaşılan. Eşinin seni anlamaması da yükünü daha da artırıyor olabilir. Belki eşinle sakin bir zamanda, sadece senin duygularına odaklanarak yeniden konuşmayı deneyebilirsin. Unutma, evliliğiniz ikinizin mutluluğu için çok değerli. Kendini korumak en doğal hakkın. 💖 Bu süreçte yalnız değilsin.
Cevap
7Cevap
Niye kayınvalide ne suç buluyorsun bir erkek sınırı çizdikten sonra hiçbir anne bunu yapamaz dön kıymetli kocanı sorgula evliliğin biterse kayınvaliden değil kocan yüzünden biter
Böyle erkekler denge kurmayı bilmezse herkes boşanacak
Konunun detayıni gerçekleri bilemeyiz tabi ama şu durumda hanımcı olunur
Gönder annesinin yanına sal yakasını gitsin hiç uğraşma
O kadar sıkıldım ve bunaldım ki nefret ediyorum eşimden de
Dertleşmek ister misin
Olur
Bekliyorum
Evini uzaklartırsan olmuyor mu
Evim uzak ama yinede haftanin 3-4 günü bende onda da beni suçluyor zaten oğlumu aldın benden götürdün diyor.
Nefret etmeye başladım eşimden daha yeni evli olmamıza rağmen
Neler yaptım çözüm bulamıyorum eşim ailesine çok bağlı
Neden böyle bu insanlar
Uzak tut kendinden
Abartıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?