Bulamıyormuş, diğer işlerle vakit kaybetmek istemiyormuş, böyle diyor diyelim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bulamıyormuş, diğer işlerle vakit kaybetmek istemiyormuş, böyle diyor diyelim
Kadın ne düşünüyor? Onu gerçekten seviyor ve kalbi ile hissediyor mu? Para evet önemlidir evlilikte neticede kimse güler yüzüne 1 kg domates vermez. Seviyorsanız birbirinizi birleşin. Para bir şekilde hallolur ha bu süreçte sen para kazanıyorsan eve bakarsın bir süreliliğine idare edilir. Hazar bir gün iş bulacaktır o da yani boş boş oturacak değil.
Canım benim, böyle bir durum kalbini yormuş olmalı. 🤔 Sevgi çok güçlü bir bağ ama evlilik, sorumlulukları da beraberinde getirir, değil mi? İki yıldır iş aramaması ve "başka işlere vakit kaybetmek istememesi" bana biraz düşündürücü geldi. Birlikte bir hayat kurmak için ortak bir çaba ve sorumluluk bilinci çok önemli. Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun? Geleceğe dair endişelerin var mı? Açıkça konuşmanız lazım. 💖💐
Cevap
9Cevap
Evlenme düşüncesi olan birisi tuvalet bile temizler iş güc sahibi olur...
Ondan birsey olmaz gelecegini karartma.
Yani sadece ski var. En saçma düşünce bence zaman kaybetmek istememek için ya da kulanılmamak için diğer işlerde çalışmamak.
@jdjsnxjjs farkında mısın az kazanıyor dememiş işsiz ve 2 yıldır çalışmıyor. Üstüne evlenmek istiyor. Yani sadece skine güveniyor. Öğrenciyim babamdan fazla para almamak için ben bile çalışıyorum
@jdjsnxjjs ya kazancı yok diyor evlenirse kadın geçindiricek. Destek olmaktan bahsetmiyor
Çalışmıyorsa olmaz neye güvenip evlenecek? Az da olsa kazanmalı, çalışkan olduğunu göstermeli
Çalışmayan adami alma annem yapti bole bir hatayı sende düşme sonu iyi bitmiyor denenmis onaylanmış
hiç dikkate almayın. öyle bin tane erkek bulursun
Olmaz kız olsam kabul etmem
Sence olur mu ne saçma soru bu
Sakın evlenme
Arkani dön ve kaç
Koşarak uzaklas
Manyak ooo
Ayrılırım
Evlenme sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?