Müstakbel eşimin ailesi Tuncelili Kürt, beraber yaşayacağız. İlk evliliğinden olan çocuğuma sıkıntı çıkarmazlar değil mi?

Sıkıntı çıkarmazlar derken şöyle biliyorlar. Birkaç yıl aynı evde beraber yaşayacağız evlendikten sonra. 4 yaşında kızım var ilk eşimden. Velayeti bende, kızımın babasının umrunda değil çocuk zaten, arayıp sorduğu bile yok, yardımcı olmuyor iken daha evlenmeden nişanlım resmen ona baba gibi davrandı, babalık yaptı hakkını asla ödeyemem o konuda laf da söyleyemem. Ancak bilmiyorum, ailesi beni biraz çekindiriyor. Sürekli aynı evin içinde olacağız, onların torunu kanı değil sonuçta istemezler kötü davranırlar diye korkuyorum.. Memleket ırk belirtmemin sebebi de ırkçılık değil, ırkçı olsam Kürtle evlenmem zaten ama şey kültür farkı biraz. Kendi torunlara daha düşkün, elalem ne der kafasında, muhafazakar baskıcı vb. Gördüm çevremden doğuluları ben maalesef. Kendi torunları gibi sahiplenemezler belki elbette ama arada sorun olur çocuğum kötü etkilenir diye korkuyorum. Nişanlıma söyleyemiyorum maalesef yanlış anlar diye, belki bu kaygılarım boşuna ama ben ilk eşimin ailesinde çocuğum onların torunu iken ben ve kızımı aile içinde bile dışlanma durumu yaşamış biri olarak şimdi böyle şeyleri kafamda büyütüyorum

Müstakbel eşimin ailesi Tuncelili Kürt, beraber yaşayacağız. İlk evliliğinden olan çocuğuma sıkıntı çıkarmazlar değil mi?