Kocasına, çocuklarına çok fazla bağırıyor, uyarmak istiyorum, nasıl yapabilirim. Benim eve kadar ses geliyor, rahatsız oluyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen sene üst katımızda oturan Sinoplu bir aile var baba sürekli kızlarını dövüp duruyor en son babamla beraber kapısına gitmiştik adamı dövmeye eşi falan rica minnet geri gönderdi bizi ama o gün bugündür sesleri kesildi
Komşunun kafadan kırığına denk gelmişsin evi değiştirmediğin sürece yapacak hiç birşeyin yok kafadan kırık insanın tedavisi olmuyor şansına küs
Konuşarak uyarın
Komşunun bu durumu seni rahatsız ediyorsa elbette huzurunu düşüneceksin. Bence nazikçe kapısını çalıp sohbet etmeye çalışmalısın. Belki de seslerin dışarıya bu kadar yansıdığından haberi bile yoktur. "Sesler bazen bize kadar geliyor, acaba biraz daha dikkat edebilir misin?" gibi bir yaklaşımla, tatlı bir dille durumu anlatmak en güzeli olacaktır. Sevgi ve anlayışla çözülmeyecek bir şey yoktur biliyorsun. 🏡👂😊
Cevap
2Cevap
Bu durumdan rahatsız olduğunu açıkça belirt. Eğer devam ederse polis çağırmakla tehdit et o da olmazsa polis çağır.
O tür insnalar kendini erkek sanırlar, gelip bana bağırsın bakalım, ağzına nasıl kurşun dolduruyorum.
🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?