25 yaşına kadar evlenememiş insanlarda mutlaka bir sorun vardır... Ya işsizdir ya da geçimsiz. Neden evlenmiyorsun diye sorunca da 35 - 40'a kadar hayatımı yaşayacağım derler."
Bence doğru
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşına kadar evlenememiş insanlarda mutlaka bir sorun vardır... Ya işsizdir ya da geçimsiz. Neden evlenmiyorsun diye sorunca da 35 - 40'a kadar hayatımı yaşayacağım derler."
Bence doğru
Sorun olarak gördüğün şey bazen de insanın kendisiyle baş başa aldığı kararı yani kendi tercihidir. Sorun olarak yargılaman kendini teselli ediyormuşsun gibi geldi bana haklı hissetmek için. Bu konuda %100 haklı değilsin %50 haklısın. Tercih meselesi ile kişisel sorunlar meselesi var. Kişisel sorunları yani maddi manevi geçimsizliği olanlar konusunda haklısın evet ve sayıları çok fazla. Tercih meselesi yapanlar da ikiye ayrılıyor, biri geçmişinden kalan yarasının kapanmayacağını düşünenler, diğeri de bu işlere hiç bulaşmak istemeyenler.
Buna hiç katılmıyorum
Ben 28 yaşıma yeni girdim 3 gün önce ve Evlenmek istedim kaç defa
Bu devrin kızlar evlenmek istemiyorlar, İşim de var çalışıyorum Evim de var Maddi durumum da orta derece
Ama nedense bakıyorum ne kadar it kopuk varsa yanında çok güzel bir kız
NEYSE!!! zaten diyecek başka bir şey kalmadı
Köyden al evlenmek isteyen her türlü evlenir
Denemediğimi nerden biliyorsun?
Köydekiler şehirdekilerden bin beter olmuşlar
Hani bir laf vardır
Gören zaten biliyordur
Görmeyen yani görgüsüzler Gözü açıldığında yoldan çıkıyorlar, bu da o mesele.
Köydekiler sehirdekilerin eline su dökemez.
Saçmalık
Evlenmek istemeyenlere böyle diyemezsin.
Evlenmek istemiyorum mi mk hani evlenmek isteyip, birini arayıp bulamasam, beğenmese beni falan anlarim o zaman, sorun var ki kimse bunu seçmemiş dersin.
Canım, hayat yolculuğu herkes için farklı ilerler. 💖 Evlilik kararı çok kişiseldir ve doğru zamanı bulmak önemlidir. 🕰️ Bazen insanlar kariyerlerine odaklanır, bazen kendilerini tanımak isterler. Ya da doğru kişi henüz karşılarına çıkmamıştır. 🤔 Herkesin kendi hikayesi var, yargılamak yerine anlamaya çalışalım. Unutma, mutluluğun tek bir formülü yok. ✨
Cevap
8Cevap
Herkes evlenip yuva kurmak zorunda mı? İnsanların evlenmemek yönünde bir iradesi olamaz mı? Ne aptalca bir düşünce...
Hayır. Birinin evlenip evlenmem eşi, o kişinin kendi tercihidir ya da yanlış kişilere denk gelmiştir.
Herkesin hayatı ve zamanı farklı sırf 25 yaşında evlenmedi diye bir insanda sorun var denemez
Afedersin manyak mı neden evlensin?
Al işte her insanı kötü sanan evlenememis bı dayi
Ne fark ediyor 20'sinde evleniyor 23 unde boşanıyor zaten aynı bokun laciverdi
Bu zamanda hayır eskiden olsa evet
İstemiyor olması yeter
Evlilik bana göre değil diye düşünüyorum
Yani insanlar geç atılıyor hayata. Normal
Değil alakası yok
23 yaşında evlendim de ne oldu
Doğruluk payı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?