Lüks bir villada hizmetçiyim ama evde evin hanımının onun kızı beni azarlıyor dışlıyor ben napayım detayımı okuyunuz önce lütfen?

Şimdi şöyle, ben bir villada hizmetçiyim, ev 2 katlı bu arada. Ben 1 ay oldu o evde hizmetçi olmam ama evde annesine ben hanım olarak diye hitap ederim, ben babasına efendim diye, kızına da prenses diye hitap ederim. Şimdi şöyle sorunlar var, ben mutfaktayken prenses beni azarlıyor, ben çamaşır yıkarken beni azarlıyor, bana hakaretler ediyor, kötü sözler söylüyor, işaret parmağıyla odamı bir daha temizle diyor, hep beni dışlıyor, her zaman sinirleniyor, her gün aynısını yapıyor annesinin kızı bana ama annesi bu durumu biliyor ve ben annesine dedim ki hanımım, kızınız prenses beni azarlıyor, her iş yaparken beni azarlıyor, işaret parmağıyla bir de yapıyor dedim. Ben bu evden defolup gitmek istiyorum dedim, başka bir villada başkasının ailesinin ben hizmetçisi olmak istiyorum dedim, annesi bana dedi ki kızım prensesim seni elbette azarlayacak tabii dedi, sen hizmetçisin dedi, istersen gidebilirsin ama gitmezsen aylık maaşını yükseltirim, kimse sana bu kadar para vermez dedi, maaşını aylık 50 bin alıyordun ama 70 bine yaparım dedi. Prenses de hemen araya girdi, gitme daha iyi ezerim ben seni dedi. Ben gitmeyeyim diye beni parayla işime devam etmemi istiyorlar. Ben ne yapayım para için?
Lüks bir villada hizmetçiyim ama evde evin hanımının onun kızı beni azarlıyor dışlıyor ben napayım detayımı okuyunuz önce lütfen?
Ayrıl ruh hastalarından başkasının villasında hizmetçi ol.
Biraz da kal bakalım neler olacak.
Sen bilirsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
7 gü
Prenses bugün bana iftira attı anne dedi hizmetçi kolyemi çalmış dedi bende yalan söylüyor dedim ama annesi ve babası prensese inandı ben bir şey yapamadım beni evden kovdular kapı dışarı attılar beni bugün ama umrumda değil artık berkide kolye düşmüştür bende bilmiyorum ya da kendisi saklamıştır.
Güncellemeler
7 gü
Sonrasınıda anlatayım ben evin bahçesindeydim ve bahçeden çıkarken güvenlikle karşılaştım güvenlik bana dediki bahçede senin hava alman yasak dedi içeri gir dedi bende dedim senin patronun beni kovdu dedim bana dediki benimde gözüm seni tutmadı dedi kapıyı açtı defol dedi bende kurtuldum kontaklardan.